Haberler

Tugay: İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na 'Ben bundan sonra Türkiye'de hiçbir seçimi kaybetmek istemiyorum' dedi

Güncelleme:

31 Mart seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Cemil Tugay katıldığı canlı yayında CHP'nin hezimete uğradığı cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından yaşanan bir diyaloğu ilk kez anlattı. Tugay, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na "Biz neden bu seçimi kaybediyoruz? Ben bundan sonra Türkiye'de hiçbir seçimi kaybetmek istemiyorum" dediğini söyledi.

CHP'nin İzmir adayı Cemil Tugay, seçimlerin ardından yapılan toplantıda Ekrem İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na "Ben bundan sonra Türkiye'de hiçbir seçimi kaybetmek istemiyorum" dediğini açıkladı.

İMAMOĞLU-KILIÇDAROĞLU DİYALOĞUNU ANLATTI

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, KRT'de Gökhan Kayış ile Türkiye Meclisi yayınında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçen diyalogu anlattı.

"EKREM BAŞKAN HEPİMİZE İÇİNDEKİ ACIYI HİSSETTİRDİ"

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunun ardından temmuz ayının başında yapılan belediye başkanları toplantısından bahseden Tugay, "Ekrem Başkan kürsüye çıktı. Uzun bir konuşma yaptı ve hepimize içindeki acıyı hissettirdi" dedi.

Tugay: İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na 'Ben bundan sonra Türkiye'de hiçbir seçimi kaybetmek istemiyorum' dediCHP'nin İzmir adayı Cemil Tugay.

"BİZ KAYBETMEMESİ GEREKEN İNSANLARIZ"

Tugay, İmamoğlu'nun Kemal Kılıçdaroğlu'na bakarak şu cümleleri kurduğunu anlattı; "Biz, kaybetmemesi gereken insanlarız. Biz doğru insanlarız. Biz çalışkan insanlarız, bu ülkeyi seven insanlarız. Biz neden bu seçimi kaybediyoruz? Ben bundan sonra Türkiye'de hiçbir seçimi kaybetmek istemiyorum"

"BEN ORADA YÜREKTEN BAĞLANDIM KENDİSİNE"

Cemil Tugay, konuşmasının devamında "O kadar içten söyledi ki açıkçası ben orada yürekten bağlandım kendisine. Ekrem başkanın başarılı olmakla ilgili kararlılığı var. İstanbul'da beraber çalışacağı insanlarla ilgili kendi tercihlerini kabul ettirme çabası var, hakkıdır" dedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Ekrem İmamoğlu Cemil Tugay Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Bidüşün:

Yalan dolan film fırıldak ve üstüne üstlük maksimum derecede samimiyetsizlik, chp nin özeti. Bu yüzden kaybetmeye mahkumsunuz

90
38
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

torpilli mülakatsız üç beş maaşlı işler doğanın bağrına saplanmış izin verilmiş zehirli madenler halk çöpten yiyecek toplarken onların parasıyla sürdürüen lüks şatafat ihtişam ....evet bir yerlerde bir fırıldaklar var hemde baş döndüren hızda kesintisiz dolu dizgin sürüyor

yanıt40
yanıt24
haksız mıyım:

31 Mart'ta turist Ekrem, neden seçimi kaybettiğini sorgulasın:)

56
28
yanıtYanıtla
Hsn:

1kaç gün önce özel kalemine milletvekili araç kartı verdiği ortaya çıkan imamoğlu her gün bir falson çıkıyor.Dürüstlük,israf hikayeleri anlat sen kitlen nasılsa ama şu da şunu yaptı diye savunmaya geçecek

46
21
yanıtYanıtla
Sinan Bulduk:

Profesyonel yalancı , provakatör , kibir abidesi , lgbt sevici eko , yolun sonu geliyor

30
18
yanıtYanıtla
Zafer Karabalik:

Bir Belediye başkanı adayı diğer belediye başkan adayını neden yalar ???? İmamoğlu seçim kaybetti ya gazaniyoruz dedi paket oldu soluğu İstanbul’da aldı

28
5
yanıtYanıtla
Metehan Eryilmaz:

Cemil kendi kazanabilecek mi acaba.

26
1
yanıtYanıtla
CEZA :

gülerken gaz çıktı

8
4
yanıtYanıtla
Hikmet Cakir:

fatih ..rami yede yagcilarda inecek var

7
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title