Haberler

TDP Genel Başkanı Sarıgül'den yerli otomobil TOGG projesine destek

Güncelleme:

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, yerli otomobil TOGG'u çok önemli bir proje olarak gördüklerini ve desteklediklerini belirterek, "Yerli otomobilimiz çıktığında tüm kamu kurumlarındaki lüks araçların satılarak TOGG'un kullanılmasını öneriyoruz.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, yerli otomobil TOGG'u çok önemli bir proje olarak gördüklerini ve desteklediklerini belirterek, "Yerli otomobilimiz çıktığında tüm kamu kurumlarındaki lüks araçların satılarak TOGG'un kullanılmasını öneriyoruz." dedi.

Parti genel merkezinde, haftalık basın değerlendirmesi yapan Sarıgül, parti olarak Atatürk'ün emanetini korumak için ekonomik milliyetçilik yaptıklarını söyledi.

Sarıgül, Ukrayna tahılının, Karadeniz üzerinden ihracatının yeniden başlatılmasını içeren anlaşmayı başarı olarak gördüklerini, bu anlaşmanın dünyanın yararına olduğu belirterek, "Dünyanın yararına olan her anlaşma Türkiye Değişim Partisini mutlu eder. Yine aynı düşüncelerle yerli otomobil TOGG'u çok önemli bir proje olarak görüyor ve destekliyoruz. Yerli otomobilimiz çıktığında tüm kamu kurumlarındaki lüks araçların satılarak TOGG'un kullanılmasını öneriyoruz." diye konuştu.

Sarıgül, çözüm getirilmesi gereken konular olduğunu ifade ederek, taleplerinden bazılarını şöyle sıraladı:

"EYT'lilerle ilgili yeni mağduriyet ve hak kayıpları yaratmayan bir çalışma yapın, TBMM açılınca Meclis'e getirin. Sözleşmeli personelin kadro sorununu çözün. Çiftçinin ve esnafın kredi faizlerini silin. Esnafa yük olan kira stopajını kaldırın. Çiftçi ve esnafın kullandığı elektriği ve akaryakıtı ucuza verin. Esnafa sicil affı çıkarın. Şehit ve gazi maaşlarını artırın. İşe girişlerde mülakatı kaldırın. 20 bin engelli ataması yapın ve kamudaki engelli istihdam kotasını yüzde 6'ya çıkarın. Engelli aylığını artırın. 600 bin öğretmen atanmayı bekliyor, sadece 20 bini atanacak. En az 100 bin atama yapın. Askerlik yapanların SGK primlerini devletin ödemesini sağlayın. Yaşlılık aylığını artırın."

Kaynak: AA / Politika

yerli oto Türkiye TOGG Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title