Haberler

TBMM ile Gazi Üniversitesi Arasında Sağlık Hizmeti Alımına İlişkin Protokol İmzalandı

TBMM ile Gazi Üniversitesi arasında, milletvekillerinin üniversitenin Tıp Fakültesi'nde sağlık hizmeti almalarına ilişkin protokol imzalandı.

TBMM ile Gazi Üniversitesi arasında, milletvekillerinin üniversitenin Tip Fakültesi'nde sağlık hizmeti almalarına ilişkin protokol imzalandı.

İmza töreninde konuşan TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu, amaçlarının, milletvekillerinin daha kaliteli sağlık hizmeti alabilmeleri olduğunu belirtti.

Sağlık harcamalarının önemli bölümünün özel hastanelere yapıldığını belirten Neziroğlu, üniversite hastanesi ile yapılan iş birliği ile bu maliyetin de yüzde 50 düşeceğini tahmin ettiklerini kaydetti. Neziroğlu, farklı üniversitelerle de aynı kapsamda protokol imzalamayı planladıklarını bildirdi.

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber de Tıp Fakültesi'nin akademik personeli ve teknik donanımıyla en üst konumda sağlık hizmeti sunduğunu söyledi.

Devlet büyükleri için özel bir klinik de oluşturduklarını kaydeden Büyükberber, burada milletvekillerine sağlık hizmeti sunmaktan zevk duyacaklarını ifade etti. - TBMM

Kaynak: AA / Politika

Gazi Üniversitesi İrfan Neziroğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title