Haberler

Sp, Çözüm Sürecinden Endişeli

Saadet Partisi (SP) Tokat İl Başkanı Bilal Metehan Aydın, çözüm sürecinin sonucundan endişe duyduklarını söyledi.

Saadet Partisi (SP) Tokat İl Başkanı Bilal Metehan Aydın, çözüm sürecinin sonucundan endişe duyduklarını söyledi.

Milli Görüş hareketinin lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 2. yıl dönümünde Tokat'ta düzenlenecek etkinliklerle anılacak. SP Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu'nun katılımı ile cumartesi günü Hüseyin Akbaş Spor Salonu'nda yapılacak programla ilgili bil veren SP İl Başkanı Bilal Metehan Aydın, Erbakan'ı anmak değil, yaptıklarını anlatmak için programlar düzenlediklerini söyledi.

PKK tarafından kaçırılan kamu görevlilerinin Türkiye'den giden heyete teslim edilmesiyle ilişkin basın mensuplarının sorularına cevap veren Başkan Aydın, süreci endişe ile izlediklerini ifade ederek, "PKK ile alakalı olarak bu yapılan tavırların geçmişten beri gelen bazı açıklamalar aklımıza geliyor. Öcalan'la asla görüşme yapılamayacağı ifade edilirken, bugün Öcalan'ın meclise bile girmesi konuşulan bir ülke içerisindeyiz. Yaklaşık 2 yıldır esir tutulan kardeşlerimiz var. Bunların kurtuluşu elbette istediğimiz, gönülden desteklediğimiz uygulamadır. Ama şu anda 2 sene önce yapılmış bir eylemin ikinci sahnesi izletilmeye çalışılıyor bize. Erbakan Hocamızın da bize öğretmiş olduğu bir planın parçası olarak düşünmemiz lazım. Şu anda PKK terör örgütü bu ülkenin maddi ve manevi değerlerine saldırması amacıyla hedeflenmiştir. Bu siyasi eylem bitirildiği takdirde bu boşluğu doldurulacak başka bir eylemin Türkiye'de çıkartılmasını endişe ile görmekteyiz" dedi.

Aydın, hükümetin bu süreçte yapmış olduğu icraatı desteklediklerini ama bunun sonuçta bir hayır getireceğine de inanmadıklarını sözlerine ekledi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Metehan Aydın Tokat Sp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title