Haberler

Son ankette "En beğendiğiniz muhalefet lideri kim?" diye soruldu! Zirvedeki isim rakiplerine açık ara fark attı

Güncelleme:

Alf Araştırma son anketinde vatandaşa "2022 yılını değerlendirdiğinizde en beğendiğiniz muhalefet lideri kim?" diye sordu. Ankette yüzde 29,7 oy oranıyla CHP lideri Kılıçdaroğlu birinci olurken, İYİ Parti lideri Meral Akşener yüzde 21,5 ile ikinci sırada, HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar yüzde 7,8 ile üçüncü sırada yer aldı.

Türkiye seçimlere doğru giderken araştırma şirketleri de anketlere hız verdi. Alf Araştırma son anketini muhalefet liderlerine yönelik yaptı. Ankette "2022 yılını değerlendirdiğinizde en beğendiğiniz muhalefet lideri kim?" diye soruldu. İlk iki sırada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener yer aldı.

ZİRVEDE KILIÇDAROĞLU VAR

Ankette yüzde 29,7 oy oranıyla Kılıçdaroğlu açık ara birinci oldu. İkinci sıradaki Akşener'in oy oranı ise yüzde 21,5 oldu. Üçüncü sırada ise yüzde 7,8 ile HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar yer aldı.

Son ankette 'En beğendiğiniz muhalefet lideri kim?' diye soruldu! Zirvedeki isim rakiplerine açık ara fark attı

BABACAN DÖRDÜNCÜ OLDU

Dördüncü sırada yüzde 7,4 oy alan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, beşinci sırada yüzde 4,7 ile Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, altıncı sırada yüzde 4,2 ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu yer aldı.

Diğer liderlerin oy oranı şöyle oldu:

  • Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ: Yüzde 3,8
  • Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan: Yüzde 3,3
  • Türkiye İşçi Partisi lideri Erkan Baş: Yüzde 2,2
  • Memleket Partisi lideri Muharrem İnce: Yüzde 2
  • Bağımsız Türkiye Partisi lideri Hüseyin Baş: Yüzde 0,9

Mesut Şahin
Haberler.com - Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı?
500

Yorumlar (14)

Mictlantecuhtli Acolnahuacatl:

İnşâallah müstakbel CUMHURBAŞKANIMIZ Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır!!!?????

10
37
yanıtYanıtla
Şevki Demiröz:

hepsini toplayın carpın reisin R si Etmez yatana bakana para ödüyor köylü çiftci azdı 14.15 çeşit destek alıyor bi memur 15.16 bin maaş alıyor burda en garib emekli ve esnaf ha biraz ekonomi pahalı oda düzelecek inşallah vesselam

17
30
yanıtYanıtla
Jesy:

Kilictaroglu Ulkemize gorüntülü gorusme teknolojisini getirecek...zaten olan biseyi yeni biseymis gibi anlatan ve alkis alabilen ilginc bi durum yasiyoruz...

21
26
yanıtYanıtla
Mictlantecuhtli Acolnahuacatl:

Sıkı bir "Bay Kemal"ci olarak kesinlikle benim de açık ara favori adayım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu!???? Meral'e ise asla oy vermem! Zinhar ne Cb.nı ne de Başbakanlığı hakkediyor! İP'in alabileceği oy oranı CHP'ninkinin en fazla yarısı kadar!????

11
35
yanıtYanıtla
Mictlantecuhtli Acolnahuacatl:

Bu memlekette Sn. Kılıçdaroğlu kadar çalışkan, dürüst, ahlaklı, hakkaniyet ve adalete kişiler ve mahalleler arasında hiç ayrım yapmaksızın samimiyetle inanan, hakka ve adalete âşık, ehliyet, liyâkat, kifâyet, tecrübe sahibi başka siyasî lider yok! İnşâallah CB. o!????

12
15
yanıtYanıtla
Taner 35:

Hikaye anketi .. milleti gaza getirmeyin

8
18
yanıtYanıtla
Ayhan KURT:

Cılarla parlat sur halkın önüne rıfkı rıfkı Alhh akıl fikir versin

24
1
yanıtYanıtla
Haydar:

Bu anketi kim yaptıysa kılıçdaroğlunun aday olmasını sağlamak ve Erdoğan'ın kazanmayı garantilemesini istiyor herhalde

13
7
yanıtYanıtla
Ahmet Zorlu:

Daha iyi yorumlanamazdi ;)

yanıt1
yanıt2
YazıYORUM:

CHP Liderinin en tabii hakkıdır. Başka kimse heveslenmesin. Altılı masanın kurucusudur. Burada daha çok milletvekili olan liderdir. Başkasını seçmek bu hakkın gaspıdır. Zaten iktidarında adayıdır. Uzatmaya gerek yok ilan edilmelidir.

8
7
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title