Haberler

Seçimden sonra AK Partililerin paylaştığı fotoğraf: Nereden nereye

Güncelleme:

AK Parti'nin yerel seçimlerden ağır bir yara alarak çıkması sonrası AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay'ın çakarlı ve ultra lüks bir araçla halkı selamladığı görüntülerle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1994 yılında çekilen fotoğrafını birleştirenler "Nereden nereye" yorumunu yapıyor.

Çakarlı ve ultra lüks bir araçla halkı selamladığı görüntülerle tepki çeken Hüseyin Ceylan Uluçay, sandıktan çıkan yüzde 19'luk oy farkıyla Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı'nı CHP'li Burcu Köksal'a kaptırdı.

NEREDEN NEREYE

Gelen bu seçim yenilgisi sonrası AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay'ın Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'la beraber lüks pikapla şehir turu attığı görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 1994'teki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde dönemin Refah Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan ile Büyükşehir Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir pikabın kasasında seçim gezisi yaparken çekilen fotoğrafına atıfta bulunanlar "Nereden nereye" yorumunu yapmadan edemedi.

Seçimden sonra AK Partilerin paylaştığı fotoğraf: Nereden nereye

ŞAMİL TAYYAR DA KAYITSIZ KALAMADI

Konuyla ilgili dikkat çeken bir değerlendirmede AK Parti eski milletvekili Şamil Tayyar'dan geldi. 1994 ve 2024 seçim dönemine ait iki fotoğraf paylaşan Tayyar, "Maksadı anlatmak için uzunca yazmaya gerek yok sanırım. İki fotoğraf arasındaki farkı bulursak, derdi de buluruz dermanı da" notunu düştü.

İşte Şamil Tayyar'ın o paylaşımı;

Seçimden sonra AK Partilerin paylaştığı fotoğraf: Nereden nereye

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Hüseyin Ceylan Uluçay Hüseyin Ceylan AK Parti Politika Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (35)

Hayri :

Yahu lüks pickup pahalı araç dediğiniz bildiğin ford kamyonet bunları alıp sonradan modifiye ediyolar çakar buyuk lastik falan he denseki böyle gereksiz bir araçlamı çıkılır tanıtıma o doğru yoksa spor bir mercedes değil ya bu

85
399
yanıtYanıtla
Naim Karakaya:

2.000.000 TL BU ARACIN DEĞERİ. ELİNDE AKP VE TÜRK BAYRAĞI İLE EVİNE DÖNEN NİNEM İÇİN BÜYÜK PARA... ÖĞRENCİ İÇİN BÜYÜK PARA. EMEKLİ İÇİN BÜYÜK PARA. BİRDE BU AÇIDAN BAKALIM.

yanıt477
yanıt27
Hayri :

85 milyon aynı gelir seviyesinde olacak değil herhalde bu gün binilecek bir araç 1,5 2 milyondan başlıyo zaten abartacak bişey yok abartılacak olan ülkenin kaynakları insafsızca başka ceplere hortumlanıyor

yanıt75
yanıt194
Spectrum:

Senin o 2 milyon liradan başlıyor dediğin araçlara hangi kesimin bindiğini görüyoruz, parasına bakarsan 40 milyon TL ye de araç var. Benim asgari ücret ile 400-500 bin liralık araç almam için 5 sene köşeye para atmam lazım. Sene 2006 da kapıda 3 tane sıfır aracımız vardı, şimdi 1 taneyi alamaz olduk, hala insanlara akıl verme derdindesin

yanıt192
yanıt22
Mert Koca:

2.5 milyon şuan

yanıt80
yanıt3
mehmet:

hayri. adam yeme karın doyurma derdinde sen 2.5 milyonu beyenmiyorsun sen ne konuşuyon.

yanıt43
yanıt2
Serkan Wash:

Ak parti demek önce insanları etkilemek için Allah Allah demek sonra onları böyle uyuşturup haksız yolla çalıp çırpmak demektir. Bu partinin kısa özeti budur!

218
40
yanıtYanıtla
VATOZZ:

Millet evine götürecek sebze meyve bulamıyor. Akşam olunca pazarın artıklarını dokuntulerini çürüklerini topluyor. Bir baba bir anne evladına beslenme koyamıyor. Azcik hali vakti yerinde olanda diğer çocuklar alamıyor diye o da koymuyor. Bu işte geldiğimiz nokta.

192
21
yanıtYanıtla
Fuat Marik:

Kimse aç değil atmayın yoksulluk var sadece açlık farklı olay herkesin evinde aşı mutlaka vardır

yanıt41
yanıt200
Spectrum:

Fuat açlığın sadece ekmek simit yiyerek giderildiğini düşünmüyorsun umarım. Bak güzel kardeşim sana yemin ediyorum sene 2000 de babamın emekli maaşı ile 4 kişi rahatça yaşayabiliyordu hiç bir eksiğimiz olmazdı etten süte kadar. Şimdi eve 3 maaş giriyor ama yaşam kalitemiz daha da geriledi. Reis zamanında dedi ki (1989) Ekonomide kaide alım gücü ile ölçülür. Şu an alım gücümüz yerlerde geziyor. Açlıktan kasıt, İNSAN GİBİ yaşamaya aç kaldık güzel kardeşim

yanıt159
yanıt13
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title