Haberler

Savcı Sayan'dan bomba iddia: Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu'nun istifasını istedi

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezası kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in karar sonrası yanına giderek adeta adayını ilan etmesi de büyük ses getirdi. Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan katıldığı canlı yayında, yaşanan bu gelişmelerin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu'nu çağırıp fırçaladığını ve istifasını istediğini iddia etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaretten aldığı 2 yıl 7 ay 15 günlük hapis cezası gündem yaratırken, mahkemenin kararını açıklamasının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in soluğu İmamoğlu'nun yanında alarak adeta Cumhurbaşkanı adayını ilan etmesi de dikkat çekti.

KILIÇDAROĞLU SEYAHATİ İPTAL EDİP TÜRKİYE'YE DÖNDÜ

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Almanya seyahatini iptal eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise İmamoğlu'nun belediye başkanlığına devam edeceği yönünde açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun sözleri "İmamoğlu'nun aday olmasını istemiyor" şeklinde yorumlara neden oldu.

SAVCI SAYAN: İMAMOĞLU'NU YANINA ÇAĞIRIP FIRÇA ATMIŞ

CHP içinde yaşanan gelişmelerle ilgili bir bomba iddia da Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'dan geldi. Katıldığı canlı yayında CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Ekrem İmamoğlu'nu yanına çağırıp fırçaladığını öne süren Sayan, "Aldığımız bir duyuma göre de Kılıçdaroğlu İmamoğlu'nun istifasını istemiş" ifadesini kullandı.

Savcı Sayan'dan bomba iddia: Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu'nun istifasını istediAğrı Belediye Başkanı Savcı Sayan.

"EN AZ ÜÇ SENE SÜRECEKTİR"

Savcı Sayan, "Bugün daha birinci aşamada ortada bir şey yokken yaptıklarını gördük. Asli mahkemenin verdiği karar var. Daha bu istinafa gidecek. Orada 4-5 kişinin kararı var. Oradan temyize ve Yargıtay'a da gidecek. En az 3 yıl gidiş dönüşlerle birlikte belki de 6 yıl" dedi.

"KUMPAS KILIÇDAROĞLU'NA YAPILIYOR"

Ama neler oldu? Akşener hemen kalktı Ankara'dan geldi. 15 Temmuz'da neden gelip tankların arasına girmediniz? Neden gidip kahve içtiniz? Bütün bunlar bir film senaryosu. Hepsi birer kumpas. Ve bu kumpas Kılıçdaroğlu'na yapılıyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu Meral Akşener Savcı Sayan İYİ Parti Ağrı Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (28)

Malatyalı:

Herkes kendi işine baksın. Bu ülkeyi akp li iktidardan kurtaracağız. Yeni iktidara kimler hesap verecek ona bakmak lazım

187
255
yanıtYanıtla
bekir yapici:

akil mantik var kilicdaroglu imamoglundan nefret etse bile istifasini isteyebilirmi hayatinin hatasini yapmayacak kadar bilinclidir chp´deyken baykalin arkasindan salya sümük aglayan bu savci sayan milletvekili adayi yapilmayinca akp´ye hicret eden bir cikarci secim yaklastikca abuk sabuk zirvalarla dedikoduyla gündeme kalma cabasinda.

158
120
yanıtYanıtla
Kemal Çelik:

Sayan sana acıyorum.Yok hükmündesin

122
137
yanıtYanıtla
Amokachi:

Haberi açınca A-Haber videosu gördüm ve kapattım. A Haber görünce kusmuk görmüş gibi oluyorum.

117
141
yanıtYanıtla
osmanlı:

İnan bende Fox ve tayfası haber kanallarını görünce aynı senin duyguları la dolup taşıyorum.

yanıt140
yanıt81
osmanlı:

Sayan kürttür, sapına kadar solcudur ve devlet çidir. Vatan millet sevdalisıdır. Karşısında olanların nereye hizmet ettikleri ayan beyan ortadadır.

132
98
yanıtYanıtla
Zübeyir Kıvrak:

DAHA ORTADA POLA YOK,YUMURTA YOK AMA ALTILI MASADA KOLTUK KAVGASI VAR GİBİ GÖZÜKÜYOR BUNLAR SEÇİMİ KAZANSA KİM BİLİR DAHA NE KOLTUK,KADRO KAVGALARI GÖRECEĞİZ

140
72
yanıtYanıtla
meko:

Pola ne looo

yanıt40
yanıt14
Kenan Tetik:

Bay Kemale kontrollü darbe yapılıyor güzel bir tiyatro oyunu

168
43
yanıtYanıtla
Sami İşgören:

58 yaşına girdim ceza alıp hoplaya hoplaya sevinen adamı ilk defa görüyorum:)hapise girecem ekmek,su yemek ,bedava gibi..millet yemez guzumm bu ayakları.

144
62
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title