Haberler

Şatafatlı sahur görüntülerini savunan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'a tepki yağıyor

Güncelleme:

AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk tarafından paylaşılan sahur yemeği görüntülerini "21 bin liralık kahvaltıyı çok görmüşler" sözleriyle savunan Ağrı Büyükşehir Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın paylaşımının altına çok sayıda yorum yapıldı. Birçok sosyal medya kullanıcısı yaptığı yorumlarla Sayan'ı yerden yere vurdu.

AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk tarafından paylaşılan sahur yemeği görüntüleri parti içinde büyük tartışma yarattı. Tepkilerin ardından silinen sahur görüntülerinin ardından Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yapılan etkinlikte verilen kahvaltı tabaklarının faturasını paylaştı.

Bir video yayınlayarak gelen tepkilere yanıt veren Sayan, "Dün gece 600-700 kişiyle sahur programı yaptık. Coşkulu bir sahur programıydı. Gençlerimiz eğlendi. Kendi müzikleriyle coştu. Gençler delikanlıdır. Gençler coşkuludur. Ama Kürt gençlerine sadece cezaevlerini ve dağları layık görenler bu coşkulu toplantıdan rahatsız olmaya başladılar. Sosyal medyada kahvaltının maliyeti üzerinden bize yüklenmeye çalışıyorlar. Kahvaltının maliyeti 21 bin lira. CHP'nin Antalya'da yapmış olduğu son kampın maliyeti 5 milyon" ifadelerini kullandı.

ELEŞTİRİ BOMBARDIMANINA TUTTULAR

Savcı Sayan'ın paylaşımının altına kısa sürede çok sayıda yorum yapıldı.

İşte yapılan yorumlardan bazıları;

- Mevzu yemek yiyen insanlar değil halk fakirleşip çaresiz haldeyken sizlerin lüks ve şatafattan asla vazgeçmemenizdir.

- 21.000 lira... O davette en az 500 kişi var, kişi başı 40.50 lira.. Çok iyiymiş böyle şatafatlı sahurlar bu fiyata ise insanlar neden gram ile kahvaltılık alırlar ki, gidip her sahur orda yesinler.

- 21 bin lira olduğuna inanmıyorum bu bir. İkincisi sıkışınca Türk-kürt mevzusuna sığınıp saçma saçma konuşuyorsunuz. Üçüncüsü velevki 21 bin. Neden bilader neden? Oradakiler cebinden ödediyse sorun yok banane... Neden belediye ödüyor?

- Savcı bey, kendi tabanınız görüntüleri eleştiriyor, siz aklamaya çalışıyorsunuz. Bu kadar halktan kopmanız hayra alamet değil.

- İşi yine Kürt kimliğine bağladın kimsenin Kürtleri farklı gördüğü yok. Burada tepki enflasyon cumhuriyet tarihinin rekorunu kırarken, halk kuru ekmeğe muhtaçken sizin şatafatlı eğlenceleriniz. Bu depinmenin suyu nereden geliyor.

- Olayın Kürt ile ne alakası var. Millet aç yatağa giriyor. 20 bin liracıkmış biz de inandık.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Savcı Sayan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı?
500

Yorumlar (6)

Haydar:

CHPye çamur iftira at millet zamlarka pahalılkla mücadele ederken kendin lüks şatafat içinde yaşa milletin vergileri ile zevk sefa sür oh ne ala ne ala.Bu nasıl bir vicdandır anlamak mümkün değil.

59
13
yanıtYanıtla
OKUR:

orda yüzlerce insan 21bin tl ye iftar yapıyor senin başkanın iki kişi için 46 bin tl ödedi üstelik belediyenin kasasından

yanıt5
yanıt21
MUSTAFA KEMAL:

OKUR:ÖDERKEN YANINDA MIYDINIZ?

yanıt9
yanıt2
RAMAZAN T.:

nisan ayına geldik kestirdiğiniz faturanın numarasının sonu 04. yani hatra binayen öylesine kesilen fatura.kendi cebinizden veriyorsanız sabaha kada eğlenin zerre umrumda değil ama benden vergi olarak alınanlar bazıların keyif aracı oluyorsa haram olsun.

49
4
yanıtYanıtla
bekir yapici:

eski chp´li ve baykalin gitmesinin arkasindan salya sümük aglayan bu zat bir daha chp´den millevekili adayi gösterilmeyince akp´ye yanasti bana güven vermeyen zaman ve zemine göre konusan yanar döner kimin gemisine binerse onun düdügünü caldigina inandigim bir siyasetcidir.

17
2
yanıtYanıtla
Mikail ercan:

Kayyum atansın devletin mekanizmaları çalışmıyor mu acaba çokmu demiş azmı 21000 tlgece gürültü yapmak yasaktı bunlara serbest Müslüman insan üikede bu kadar muhtaç insan varken böyle gösteriş yapmaz bunlar Müslüman deyil süslüman

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title