Haberler

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Güncelleme:

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Köse, Musalla Mahallesi'nde halk toplantısı düzenleyerek vatandaşların soru, görüş ve önerilerini dinledi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Musalla Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Başkan Köse beraberinde Başkan Yardımcısı Serkan Adabaş ve kurum müdürleri ile birlikte mahalle toplantısı için Musalla Mahallesi'ne gitti.

Başkan Köse her programda olduğu gibi toplantı başlamadan önce çocuklara dondurma ikram etti. Daha sonra toplantıya geçerek halkın soru, görüş ve önerilerini dinleyen Köse ilgilenilmesi gereken konularda kurum müdürlerine talimat verdi. Başkan Köse'nin mahallesine geleceğini duyan çocuklar, isteklerini yazdıkları kağıdı Köse'ye okudu. Bu durumdan çok memnun kaldığını belirten Köse de çocukların istekleri ile yakından ilgileneceğini belirtti.

Toplantıda Köse, şunları söyledi:

"Göreve geldiğimiz andan beri mahalle mahalle sizlerin yanına gelerek sıkıntılarınızı, önerilerinizi dinliyoruz. Yaptığımız halk günü toplantıları ile Belediye'mizde sizleri ağırlıyoruz. Ulaşamadığımız her alanda oluşturduğumuz derman ekibimiz tüm Safranbolu halkının kapısını tek tek çalıyor. Bizim elimiz Safranbolu'nun her yerinde. Halkımızın söz sahibi olduğu çalışma anlayışı ile görevimize devam edeceğiz."

Kaynak: ANKA / Politika

Safranbolu Elif Köse Belediye Yerel Toplum Politika Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title