Haberler

Özel, Erdoğan'a çağrı yaptı: Altından kalkamayacağınız rezaletler ortaya çıkmadan Soylu için gereğini yap

Güncelleme:

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulunarak "Ankara'daki eğlence merkezleri ve devletimize emanet edilmiş kimsesiz çocuklar üzerinden önümüzdeki dönemde altından kalkamayacağınız rezaletler ortaya dökülmeden ya Süleyman Soylu'nun gereğini yaparsın ya da bu pislikten rezaletten bizzat sorumlusun" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dikkat çeken bir çağrıda bulundu. Özel, " Ankara'daki eğlence merkezleri ve devletimize emanet edilmiş kimsesiz çocuklar üzerinden önümüzdeki dönemde altından kalkamayacağınız rezaletler ortaya dökülmeden ya Süleyman Soylu'nun gereğini yaparsın ya da bu pislikten rezaletten bizzat sorumlusun" ifadelerini kullandı.

"MEMLEKETİ PİSLİĞE BATIRAN SÜLEYMAN SOYLU"

CHP lideri Özgür Özel'in partisinin grup toplantısındaki açıklamalarından satır başları şu şekilde; "Memleket bir suç cenneti. Yerlikaya'nın bakanlığı döneminde 126'sı kırmızı beşi mavi bültenle aranan 236 yabancı suçlu Türkiye'de yakalanmış. Bu mafya lideri, baronlar kimin zamanında geldi? Soylu'yu atayan kalem kime ait? Memleketi bu pisliğe batıran da Süleyman Soylu, onu atayan dolma kalem, üç kelime ile Recep Tayyip Erdoğan.

"SOYLU HAKKINDA SORUŞTURMA ÖNERGESİNİ GETİR İMZALAYALIM"

Dedim ki 'Ey Recep Tayyip Erdoğan, Eğer bu pislikten partinin kurumsal olarak ve senin şahsen bu pislikten sorumlu olmadığını söylemek istiyorsan getir soruşturma önergesini Süleyman Soylu hakkında imzalayalım, Meclis soruştursun. AYM bu kişiyi yargılasın. Bunu yapmıyorlar. Soylu dönemiyle hesaplaşmayı kapalı kapılar ardında, kendi yöntemleriyle yapıyorlar. Hukuk devletinde kapalı kapılar ardında hesaplaşma olmaz. Bakansa hesabı Yüce Divan'a verecek.

"REZALETLER ORTAYA ÇIKMADAN SOYLU'NUN GEREĞİNİ YAP"

Ankara'daki eğlence merkezleri ve devletimize emanet edilmiş kimsesiz çocuklar üzerinden önümüzdeki dönemde altından kalkamayacağınız rezaletler ortaya dökülmeden ya Süleyman Soylu'nun gereğini yaparsın ya da bu pislikten rezaletten bizzat sorumlusun."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Süleyman Soylu Ankara Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (47)

siyah.beyaz:

belediyelerinde rüşvetten geçilmiyor soyluya laf edene bak hele ... soylunun adını ağzına alırken ağzını yıkaman gerekir..

1318
1353
yanıtYanıtla
Özkan Bulut:

Niye evliya mı bu adam sızın gibi trollerin önce vatandaş olması lazım yoksa hayir çıkmaz

yanıt708
yanıt677
Ali :

Hadi oradan be. Yazılacak çok şey varda yazamıyoruz işte.

yanıt348
yanıt75
Mehmet Vatandaş:

adını anmadan önce mi andıktan sonra mı ağzımızı yıkayalım:)

yanıt296
yanıt53
Alperen toydemir:

senin gibiler seçimde oy kullanıyor işte

yanıt95
yanıt42
Onur Yener:

Boşver Özel, sen DEM le çayı bak keyfine, kitlen müsait nasılsa...

822
940
yanıtYanıtla
Mevlüt:

Eline sağlık kardeşim. 10 numara yorum

yanıt98
yanıt161
Abdullah :

Seni zavallı seni dem dediğin Türkiye’nin 3. Partisi ve mecliste milyonları temsil ediyor onların yanında durmak her partinin harcı değil onlarla olmak insana şeref kazandiriyor

yanıt129
yanıt676
Cengvan:

Soylu yargılanmalı bağımsız bir mahkemece.

1199
417
yanıtYanıtla
HALİS ER:

Derin işlere karışma

yanıt85
yanıt408
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title