Haberler

Özdemir, Ankara-Kayseri arasında köprü oldu

Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Kayseri'ye sık sık gelerek, şehrin sorunlarının Ankara'ya taşınması ve çözümü noktasında adeta bir köprü görevi görüyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Kayseri'ye sık sık gelerek, şehrin sorunlarının Ankara'ya taşınması ve çözümü noktasında adeta bir köprü görevi görüyor.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, her fırsatta vatandaşlar ve partililerle bir araya gelerek, şehrin sorunlarının çözümü noktasında büyük çaba sarf ediyor. İsmail Özdemir, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Çelik, Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak ve Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu ile İl Başkan Yardımcılarının da hazır bulunduğu bir heyet ile Kayseri Valiliği görevine atanan Gökmen Çiçek'i ziyaret etti. Ziyarette Vali Çiçek'e hayırlı olsun dileklerinde bulunan İsmail Özdemir, vatandaşların sıkıntılarının da sorunlarını ileterek çözümü noktasında girişimlerde bulundu.

Valilik ziyaretinin ardından MHP İl binasında Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendika temsilcileri ile bir araya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sendika temsilcilerini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti ve kurumlardaki çalışmalarla ilgili olarak bilgiler aldı. Özdemir, MHP il binasındaki toplantıdan sonra Talat ve Mediha çifti ile Emine ve Bekir çiftinin nikah şahitliğini yaptı. Hacılar ilçesinde 25. Dönem MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci'nin kabrini ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, Hacılar İlçe Başkanlığında vatandaşlar ve partililerle bir araya geldi. Ülkede yaşanan siyasi ve ekonomik gelişmelerle ilgili bilgiler aktaran Özdemir, Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı'nda da gençlerle bir araya gelerek, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin Türk Gençliğine buyurduğu '4K İlkesi'ni paylaştı.

Yaptığı ziyaretler ve vatandaşlarla yaptığı görüşmelerde notlar alan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, gece geç saatlerde Ankara'ya geri döndü. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi İsmail Özdemir Milletvekili Kayseri Politika Haberler

Bakmadan Geçme

4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title