Haberler

Başından vurularak öldürülen Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in paylaştığı fotoğraf tartışma yaratmıştı

Güncelleme:

Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in dün sosyal medya hesabından Mahmut Korkmaz ve İbrahim Sungur ile çekildiği fotoğrafı paylaşması, "İYİ Parti'ye yakınlaşıyor" iddialarını beraberinde getirmişti. Ateş, Meral Akşener'i destekledikleri bilinen isimlerle verdiği fotoğraf sonrası çıkan iddialarla ilgili, "Bizim tavrımız da duruşumuz da nettir, partimiz MHP'dir" demişti.

Sokak ortasında başından vurularak öldürülen Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş dün, İYİ Parti'nin kuruluş sürecinde Meral Akşener'den yana tavır alan Mahmut Korkmaz ve İbrahim Sungur ile çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

"DAVAMIZIN AKSAÇLILARIYLA"

Ateş paylaşımına "Ülkücüyüm demenin zor olduğu günlerde ülkücülük davası uğruna mücadele veren davamızın aksaçlılarıyla" notunu düşmüştü. Ateş'in bu paylaşımı, ülkü ocakları ile arasının açık olmasına ve İYİ Parti'ye yaklaştığına yoruldu.

Başından vurularak öldürülen Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in paylaştığı fotoğraf tartışma yaratmıştı

"PARTİMİZ MHP'DİR"

Bu iddialara dün akşam yaptığı bir paylaşımla yanıt veren Ateş, "Yine ülkücülere ve MHP'lilere itibar suikasti peşindeler. Bizim tavrımız da duruşumuz da nettir. Yetiştiğimiz Ocak Ülkü Ocakları, partimiz MHP'dir" ifadelerini kullandı.

ÜLKÜCÜ CAMİANIN YAKINDAN TANIDIĞI İSİMLER

Fotoğraftaki iş insanı İbrahim Sungur ve Mahmut Korkmaz ülkücü camianın yakından tanıdığı isimler. Mahmut Korkmaz da İbrahim Sungur da belli bir süre hapis yattılar. Mahmut Korkmaz'ın bir diğer özelliği ise Bahçelievler katliamı sanıklarından olması.

Öldürülen eski ülkü ocakları başkanının paylaştığı fotoğraf tartışma yaratmış

POLİS KİMLİK TESPİTİ İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Diğer yandan Ateş'i vuran kişinin motosikletiyle kaçtığı belirlenirken, polis ekipleri de saldırganın kimliğini tespit etmek amacıyla çalışmaların başladığını açıkladı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Sinan Ateş İYİ Parti MHP Haberler

500

Yorumlar (6)

Vural Bay:

MHP kapatılsın

248
228
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Ülkücü yüzde 2-3 kesim kaldı herkes davayı satıp akp'ye gitti bile

277
194
yanıtYanıtla
Hasan Yandik:

İki boş yorum.siz hangi dava içindeyseniz onu eleştirin ona yorum yapın... MHP'li olmayanlar yorum yapıyor ne acayip durum...size ne kardeşim.

22
15
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

MILLIYETCI HARAKET PARTISI ! RAHMETLI ALPARSLAN TÜRKESIN VEFATIYLA BUHARLASTI VE YOK OLDU!!! GÜNÜMÜZÜN, MHP PARTISI AKP NIN KUKLASI DURUMUNDADIR! VESSELAM.

13
19
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun Devlet Bahçeli ile ilgili bir spor salonunda söyledikleri aklıma geldikçe ... Youtube da hâla duruyor ...

9
4
yanıtYanıtla
Vildan Karakaya:

Alpaslan türkes. Sinan ates ıkısıde dava adamı ıyıler yok oluyor işe yaramadık kalıyor buda sasırtıcı bı durum

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title