Haberler

Oğluna TBMM'de koltuk mu verildi? Gözlerin çevrildiği Abdullatif Şener sessizliğini bozdu

Güncelleme:

CHP'den milletvekili adayı gösterilmeyen Abdullatif Şener, cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri öncesi "Kemal Bey seçilse de hiçbir vaadini yerine getiremez" çıkışıyla adından söz ettirmişti. Şener'in bu söylemlerinin arkasında oğlunun seçimden hemen önce Meclis'te kadroya alınıp memur yapılması olduğu iddia edilmişti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Şener, "Oğlum zaten CHP grubunda çalışıyordu. Dolayısıyla Meclis içinde bir takım yer ve makam değişiklikleri olağanüstü bir şey değil" dedi.

Eski CHP Milletvekili Abdüllatif Şener, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek 2. tur seçimlerine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunmuş ve "Meclis çoğunluğu Cumhur İttifakı'ndayken açıkça şunu söyleyeyim, Kemal Bey'in seçimi kazanmasıyla birlikte cumhurbaşkanlığı da bir başka partiye gittiğinde bir kere verdiği sözlerden hiçbirini gerçekleştiremez." demişti.

OĞLUYLE İLGİLİ İDDİA SES GETİRDİ

AK Parti'nin kurucuları arasında yer alan Şener, bu açıklama ile dikkatleri üzerine çekerken; oğlu ile ilgili bir iddia ise kulisleri hareketlendirdi. CHP'den vekil adayı gösterilmeyen Şener'in oğlu Bedirhan Şener'in, 14 Mayıs seçimlerinden dört gün önce TBMM Başkanı Mustafa Şentop tarafından Meclis Özel Kalem Müdür Yardımcılığı görevine getirildiği iddia edildi.

"OLAĞANÜSTÜ BİR ŞEY DEĞİL"

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Şener, Odatv'ye verdiği demeçte şunları söyledi: "Oğlum zaten CHP grubunda çalışıyordu. Dolayısıyla Meclis içinde bir takım yer ve makam değişiklikleri olağanüstü bir şey değil. Zaman zaman CHP cenahından da yapılan işlerden. Dolayısıyla bunu abartmanın bir şeyi yok bence. Niye üzerine gidiyorlar anlamak mümkün değil. Sinekten yağ çıkarmak gibi bir şey. 30 senedir siyasetteyim, 4 buçuk yıl başbakan yardımcılığı yaptım, bir yıl Maliye Bakanlığı yaptım, çocuklarımın holdingleri, gemicikleri falan yok. Herkes kıt kanaat yaşıyor, yaşarken de hayat mücadelesi yaparken de normal gelişen olaylar bunlar."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Milletvekili Adayı Milletvekili Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (8)

Cabbar kar:

Bir düşünün kedi, köpekler Erdoğana oy verseler mama veren chp li teyzeler mamayı keser ölüme terk ederler. Kafa zihniyet budur.Erdoğan bunları deli etti.

246
102
yanıtYanıtla
Mehmet Ali:

Benim oğlumu niye meclise almiyorlar..Bu liyakat meselesi devletin en ust makamlarına kadar siçramış..

221
9
yanıtYanıtla
ertugrul ceylan:

Sen hangi cemaate üyesin seninkiler zayıf galiba ondan almıyorlar KPSS de 100 üzerinden 101 alsın yine giremez.

yanıt34
yanıt7
gökhan akgül:

ŞUNU UNUTMAYIN, SİYASİLERİN MENFAATİ DAHA AĞIR BASAR. KİMİN NEREDE DAHA FAZLA MENFATİ VARSA SABUN GİBİ KAYAR. SONRA DÖNÜP SORSANIZ SANARSINIZ HİÇ O TARAFTA YER ALMAMIŞ.

157
2
yanıtYanıtla
eymen şener:

Ben aslında CHP ye kızıyorum bu akp den saf dışı kalmislari topluyor gençlere yönelin CHP gelecek gençlerde...

125
13
yanıtYanıtla
Hayri :

Bunlar nasıl insanlar yahu yıllardır siyasetin içinde oradan oraya zıplayıp duruyor yahu bir fikrin olsun bir zikrin olsun kimi beğenir kimi beğenmez ama bir duruşun olsun istiyosun ki her kez sana çalışssın bulunmaz hin kumaşımısın ne iş yaparsın

98
1
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Toplami yüzde bir etmeyen partilere ..Ulufe gibi Milletvekili dağıtan partiden tuhaf açıklamalar...

0
2
yanıtYanıtla
pederpan:

Adam doğru söylemiş, TBMM de üstünlük Ak partide zorlamanın manası yok.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title