Haberler

Nihal Olçok'tan Yazıcıoğlu'nun oğluyla ilgili tartışma yaratacak iddia: Hasta olmasına rağmen askere aldılar

Güncelleme:

14 Mayıs seçimleri yaklaşırken siyaset gündemi de her gün yeni bir açıklama ile değişiyor. Son olarak 15 Temmuz darbe girişiminde eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Nihal Olçok katıldığı canlı yayında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

"SAĞLIK SORUNU OLMASINA RAĞMEN ASKERE ALINDI"

Gelecek Partisi Yönetim Kurulu Üyesi olan Nihal Olçok, helikopter kazasında hayatını kaybeden eski Büyük Birlik Partisi lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu ile ilgili de ilginç bir detay paylaştı. Halk TV ekranlarında konuşan Olçok, "Furkan Bey'le ilgili çok minik bir detay vermek isterim. Babası Sayın Muhsin Yazıcıoğlu öldükten sonra Furkan, sağlık sorunu olmasına rağmen askere alınmıştır, bedelliye. Sağlık sorununu buradan deklare etmek istemem. Sonra size bilahare söylerim isterseniz, ona rağmen bedelliye alınmıştır." dedi.

Sunucunun "Kendi gitmek istemiştir ama çok" şeklindeki sözlerine ise Olçok, "Sağlık ama bu. Öyle sağlık şeyi değil yalnız, 'mış' gibi değil, gerçek" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NU ZİYARET ETMİŞTİ

Furkan Yazıcıoğlu, geçtiğimiz aylarda Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etmiş ve bu görüşme ile gündeme gelmişti. Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu da önceki gün BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 14. yıl dönümünde oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı "Allah bana ömür verdiği sürece, rahmetlinin sevgili oğlu Fatih Furkan, yanıbaşımdan ayırmayacağım diğer bir yol arkadaşımdır" notuyla paylaşmıştı. Kılıçdaroğlu'nun paylaşımıyla gündeme gelen Fatih Furkan Yazıcıoğlu'nun CHP Sivas 1. Sıra Milletvekili aday adayı olacağı iddia edilmişti.

Nihal Olçok'tan Yazıcıoğlu'nun oğluyla ilgili tartışma yaratacak iddia: Hasta olmasına rağmen askere aldılar

Kaynak: Haberler.com / Politika

Fatih Furkan Yazıcıoğlu Muhsin Yazıcıoğlu Fatih Furkan Nihal Olçok Erol Olçok Siyaset Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (21)

Resul Altıntaş:

Senin gibilerin sağlık sorunu zihinseldir. Eşini ve çocuğunu katledenlerin yandaşlarıyla devam et. Ülkemin haline bak.

318
31
yanıtYanıtla
Recep Yılmazer:

Halk TV zaten herkez ne mal olduğunu biliyor.tartışmaya bile gerek yok.

255
68
yanıtYanıtla
DİYAR BEKİR:

şeytan ikide bir buna bişeyler fısıldıyor

246
48
yanıtYanıtla
DİYAR BEKİR:

bakın görün yakında o başörtüsünüde çıkarmasa bende bişey bilmiyorum içinde öyle bir kin oluşmuş ki kendisini helaka götürecek haberi yok

206
75
yanıtYanıtla
Hüsamettin Kılkuyruk:

Vay be.. daha neler göreceğiz acaba? Nihal hanım sizin nasıl biri olduğunuzu çok iyi biliyoruz. Takılın kafanıza göre...

214
50
yanıtYanıtla
SEMİH YILDIZ:

HALK TV DE BİRDE. BEDİRDE MÜŞRİKLERDE ÇOK KALABALIKTI.

181
58
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

Dalga mı geçiyorsun. Eşini öldürenlerin yandaşlarıyla hareket et. Bedelli askere almışlar diye de karalamaya çalış. Sana ne demek lazım biliyorum ama terbiyem seviyene inmeme mani oluyor

195
42
yanıtYanıtla
ülkesini seven vatandaş:

eşi değil ki 2013'te boşanmışlar hala adamın soyadını kullanıyor yüzsüz

yanıt63
yanıt6
zırzop:

evet rahmetli babasıda chp için chp sen bu ülkenin başına belamısın demişti

166
23
yanıtYanıtla
CEZA :

eşinin katilleri diye konu acan arkadaşlar eşine hakaret olur. bu kadın zaten 2013 de eşini boşamış çocujlarını bırakmış.. şimdi burdan bir menfaat alırmıyım diye debinen zavallı boşverin gitsin

153
23
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title