Haberler

Mustafa Sarıgül, bayram için Erzincan'a gelenleri şehrin girişinde karşıladı

Güncelleme:

14 Mayıs'ta yapılan seçimlerde CHP'den Erzincan milletvekili olan Mustafa Sarıgül dikkat çeken hamlelerine bir yenisini ekledi. Kurban Bayramı için Erzincan'a gelenleri şehrin girişindeki kontrol noktasında karşılayan Sarıgül, araçların içindeki vatandaşlarla tek tek tokalaştı.

CHP'den milletvekili seçilerek Meclis'e giren Mustafa Sarıgül, Kurban Bayramı için Erzincan'a gelenleri şehrin girişinde trafik polisleriyle birlikte karşıladı.

Mustafa Sarıgül, bayram için Erzincan'a gelenleri şehrin girişinde karşıladı

VATANDAŞLAR BÜYÜK ŞAŞKINLIK YAŞADI

Araçlarıyla kontrol noktasını geçen vatandaşlarla tek tek tokalaşan CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ü karşılarında görenler büyük şaşkınlık yaşadı.

Mustafa Sarıgül, bayram için Erzincan'a gelenleri şehrin girişinde karşıladı

ŞEHİRDEKİ OLAYA DA KAYITSIZ KALMAMIŞTI

Sarıgül geçtiğimiz günlerde Erzincan'da bir markette unutulan ve içinde 2 milyon lira bulunan çantayı polis eşliğinde sahibine teslim eden dükkan sahibini bularak tebrik etmişti.

Mustafa Sarıgül, bayram için Erzincan'a gelenleri şehrin girişinde karşıladı

"ERZİNCAN'IN DÜRÜSTLÜĞÜNÜ KAMUOYUNA GÖSTERDİ"

Söz konusu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Sarıgül, "Korkmaz kardeşimi buldum. Mütevazi bir dükkanı var. 2 milyon TL yani 100 bin doları vatandaş dükkanda unutuyor. Kendisi emniyetimizi çağırarak, adamı bularak o parayı iade ediyor. Ben de Korkmaz kardeşime dürüstlüğünden dolayı teşekkür ediyorum. Erzincan'ın dürüstlüğünü ve mertliğini kamuoyuna gösterdi" ifadelerini kullanmıştı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Mustafa Sarıgül Kurban Bayramı Milletvekili Erzincan Kurban Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

sibel aslan:

Bir Erzincanlı olarak bu adama karşı ayrı bir sempatim var . Ülkede işini düzgün yaptığına inandığım nadir insanlardan. Denk gelseydim kendisine inanılmaz mutlu olurdum ama bize nasip olmadı:( Refahiye Gümüşakar köyü kendisinden yol rice ediyor . Malesefki belediye gereken desteği vermemiş inanıyorum ki bu adam ona da el atacak

55
34
yanıtYanıtla
Zulkarneyn :

Bayılır kendisi anlamsız işler yapmaya. Dükkanların önüne koydukları el sallayan balonlar gibi.

2
2
yanıtYanıtla
Orhan Kurt:

Mustafa abi adam gibi adamdır ne bu gün böyle bu adam her zamanki halı çok enerji dolu bir insan İstanbul da işini yaptım sabahın erken saatlerinde işin başında iş bitene kadar hafta sonunda geliyordu çok değişik bir enerjiye ve dürüstlüğe sayıp çok şey biliyorum hakkında onun gibi olmak çalışkan bir insan olmak isterdim bize böyle yönetici lazım....

2
1
yanıtYanıtla
Hasan Has:

Reklamcı olmalıymış

1
1
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Bu boş beleşi neden bu kadar sık haber yapıyorlar anlamadım, yakınen tanırım ve gerçekten boş birisidir.

0
0
yanıtYanıtla
siyah.beyaz:

imamoğlu sarıgül den biraz ders alsın ..adam 10 önce mazbata aldı şimdi seçmeninin yanında ..partisindeki saygı duyulacak nadir insanlardan ..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title