Haberler

Murat Kurum'u kızdıran soru: Daha fazla kişi ölünce mutlu mu olacaksınız?

Güncelleme:

Arnavutköy'de katıldığı programda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhur İttifakı'nın İBB Adayı Murat Kurum, basın mensuplarından birinin Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısıyla ilgili yönelttiği soruya tepki gösterdi. Kurum, "Daha fazla insanın vefat etmesi sizi mutlu mu ediyor? Bu nasıl bir anlayıştır" dedi.

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım devam ederken Cumhur İttifakı'nın İBB Adayı Murat Kurum, son olarak Arnavutköy'de bir programa katıldı. Burada vatandaşlara projelerini anlatan Kurum, basın mensuplarından birinin yönelttiği soru karşısında bir hayli sinirlendi.

"ANLAMAK İSTEDİĞİNİZ TARAFTAN BAKIYORSUNUZ"

Söz alan basın mensuplarından birinin "Bir açıklama yapmıştınız 130 bin sayısını daha sonra düzeltmiştiniz ama…" diyerek söze başlamasından sonra araya giren Kurum, "Düzelttiğimizi kendiniz de ifade ediyorsunuz. Siz maalesef hep bir gündem değiştirme, gündemi perdeleme çabası içinde olduğunuz için, anlamak istediğiniz taraftan bakmaya gayret gösteriyorsunuz. Biz konuyu çarptırmak adına, konuyu farklı gündemlere taşımak adına maalesef pişirip pişirip böyle önümüze koymaya çalışıyorsunuz" dedi.

"DAHA FAZLA İNSANIN VEFAT ETMESİ..."

Açıklamasının devamında ifadelerini daha da sertleştiren Kurum, "Daha fazla insanın vefat etmesi sizi mutlu mu ediyor? Bu nasıl bir anlayıştır" ifadelerine yer verdi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Kahramanmaraş Murat Kurum Politika Güncel Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (34)

Vatan Daş:

Adam doğruyu söylüyor. Bunların yüzünden daha fazla insan ölmesin. Bunlara birdaha oy atmayın yoksa memleketi de savaşa sürüklerler.

353
106
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

Vatan Daş: ülkeyi o kadar yönetiyorlarki, üstünede milletle kafa buluyorlar.mevki koltuk sevdalarının milletin derdini unutmuş zaten yıllardır.İnsanları birbirlerini düşürmenin marifet oldugunu sanıyorlar hala.Vicdanları hesap sormuyorsa hala demekki vicdan diye birşey kalmamış.Ölen o kadar insanın hesabını birkaç muteahide sormuşlar konu kapanmış saymışlar.zamanında gereken destek yardımları yapmadıklarınıda unutmuşlar.

yanıt171
yanıt64
sade vatandaş:

troller nerdesiniz sayın Kurum zor durumda

286
97
yanıtYanıtla
Salih Kandıralı:

Yetiştim. Soba kurum mu bağladı.

yanıt123
yanıt48
Onemli Degil:

Senaryo Yazmaya, 3-5 Saksakci Bulmaya Gitmisler

yanıt73
yanıt39
Vedat Söylemez:

31 marta kadar verdikleri arpalar sana bol bol yeter

yanıt23
yanıt18
esrefpasali:

İmamoğlu, Murat Kurum'a gafları üzerinden teşekkür etti: Hesaplaması doğru, vaatlerimizin yüzde 87'sini gerçekleştirdik

231
81
yanıtYanıtla
Blackened:

Sence öyle mi? Sen onu bunu bırak %87 vaatler gerçek oldu mu?

yanıt90
yanıt130
Hsn:

En azından genel başkanları İzmir belediye başkanı diye başkasının elini havaya kaldırmıyor,gaf arıyorsanız kılıçdaroğlu ve özel in gaflara bir bakın

yanıt88
yanıt93
Abdullah Civelek:

Spiker 2. Soruyu sormayı becerememis siz sayıyı az söyleyince içiniz rahat mı ediyor diye niye sormamis

36
15
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title