Haberler

Murat Kurum: Gençliğimde ehliyetim olmadan araba kullandım

Güncelleme:

Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum, katıldığı bir yayında çocukluk ve gençlik yıllarını anlattı. Gençlik yıllarında ehliyetsiz araba kullandığını itiraf eden Kurum, "Küçük yaramazlıklarımız vardır ama bir kere yaramazlık dersek eğer ehliyet almamıştım ama araba sürmeyi biliyordum. Ankara'da bir gün arabayı sürüyorum" ifadelerini kullandı. Sunucunun "Yapmamışsınızdır onu bence" tepkisine ise Kurum, gülerek "Yaptım" dedi.

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Habertürk ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Mehmet Akif Ersoy'un yaptığı 'Nedir Ne Değildir Özel' programına katıldı. Yapılan sohbet sırasında Kurum, ehliyetsiz araç kullandığını söyledi.

"YARAMAZLIK DERSEK, EHLİYETSİZ ARABA KULLANDIM"

31 Mart'taki yerel seçimlere kadar her Pazar farklı içerikleriyle ekranlara gelen programda farklı kişiler konuk ediliyor. İBB Başkan Adayı Murat Kurum'un yanı sıra diğer konuklar ise Aslı Şafak ve Orhan Gencebay oldu. Murat Kurum, çocukluk ve gençlik yıllarını anlattığı sırada, "Küçük yaramazlıklarımız vardır ama bir kere yaramazlık dersek eğer ehliyet almamıştım ama araba sürmeyi biliyordum. Ankara'da bir gün arabayı sürüyorum..." sözleri üzerine Mehmet Akif Ersoy, "Yapmamışsınızdır onu bence" diyerek karşılık verdi. Kurum, gülerek 'yaptım' dedi ve ehliyetsiz araba kullandığını söyledi.

"NE SÖYLESEK AKŞAM HABERLERDE GÖRÜYORUZ"

Ersoy, "Bunu alıp size siyaseten, Murat Kurum ehliyetsiz araba kullandı diye kullanırlar mı?" sorusunu yöneltti. Kurum, "Biz ne söylesek akşam haberlerde görüyoruz. Programlarımız çok yoğun. Sabah 09'da başlıyoruz, gece 02.00'ye kadar. Küçükçekmece'ye gittim geçen, Büyükçekmece demişim. Şantiyede kafamıza baret takıyoruz ya, bareti ayağımıza geçireceğiz dedim. Hemen onu haber yapıyorlar." ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

Murat Kurum Çocukluk Gençlik Ankara Yerel Haberler 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (72)

Erhan Sarac:

Bundan ne beklersin ki buna oy verende zaten bunun gibi

526
239
yanıtYanıtla
oturan:

bu kardeşten başkan olmaz kusura bakmayın.

505
159
yanıtYanıtla
Vatansever:

Size kalırsa Tayyip Erdoğan'dan da Başkan olmaz bir akıllı Zaten siz varsınız kimse yok

yanıt27
yanıt75
MG:

Metro hattına moloz dökerek durdurup 5 yıl sonra ise tekrar yapıyoruz diyenden, temel atmama töreni yapıp 5 yıl sonra yapılacak projeler listesinde arıtma tesisi yapıyorum diyenden, İstanbul’un en zor zamanında tatil yapandan, kar yağdığında elçi ile rakı balık yapandan başkan oluyorsa Kurumdan hayli hayli olur çokta güzel olur

yanıt1
yanıt7
Raşid POLAT:

En azından doğal içi dısı bir. itiraf edebiliyor. aramizda kalsin ama kazandik diye halkı kandırmıyor ??

201
391
yanıtYanıtla
Beşiktaşlı Genç:

Hiç birşey olmamış olsa dahi, kesinlikle birşeyler oldu diyoruz gibi değilmi….?????

yanıt246
yanıt37
Özkan Bulut:

Aynen Binali çıkıp üç Bin oyla kazandık demişti sonra onbeş Bin oyla Ekrem kazandı o kadar oyla secimmi kazanılır dediniz sekiz yüz bini yediniz

yanıt66
yanıt7
Ghost BLue:

Bu biraz Nebati gibi oldu Kaptanlık ehliyeti vardı dimi :)

yanıt80
yanıt5
adem karabıyık:

O esnada sana veya sevdiklerinizden birine çarpsaydı aynı güzellemeleri yine yaparmıydın ?

yanıt32
yanıt7
Tutankamon Hoca:

Adem kardeşi tyatro sanatcısını ezip öldürdüde ne olduki birileri sendeki boş laf bunların hepimiz kuluyuz

yanıt13
yanıt3
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title