Haberler

Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu'nun, CHP'den İstanbul adayı olduğu iddia edildi

Güncelleme:

Siyasi partilerin milletvekili aday listelerini teslim etmesine sayılı günler kala dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Kulislerde konuşulan son iddiaya göre; CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, son dönemde adını ağzından düşürmediği merhum BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu'nu İstanbul'dan milletvekili adayı yapıyor.

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken siyasi partiler de vekil listelerini hazırlamaya devam ediyor. Siyasi partilerin milletvekili aday listelerini 9 Nisan'a kadar YSK'ya teslim etmeleri gerekiyor.

YAZICIOĞLU SÜRPRİZİ

Gözler bu tarihe çevrilmişken Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu da sağ seçmene mesaj verebilecek simge isimlere milletvekili listelerinde yer vermeye çalışıyor. Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu'nun Sivas yerine İstanbul'dan aday gösterileceği söyleniyor.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu, CHP'den İstanbul adayı

"YOL ARKADAŞIMDIR"

BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 14. yıl dönümünde Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Fatih Furkan Yazıcıoğlu ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı tweet'leyen Kılıçdaroğlu şunları yazmıştı: "Muhsin Yazıcıoğlu'nu vefatının 14. yıl dönümünde rahmetle anıyorum. Allah bana ömür verdiği sürece, rahmetlinin sevgili oğlu Fatih Furkan, yanı başımdan ayırmayacağım diğer bir yol arkadaşımdır. Merhum Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturmayı birlikte sonuca vardıracağız."

İşte Kılıçdaroğlu'nun o paylaşımı;

Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu, CHP'den İstanbul adayı

Kaynak: Haberler.com / Politika

Milletvekili Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Muhsin Yazıcıoğlu Milletvekili İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (52)

Erkan Tekin:

Alimden zalim doğarmış yazıklar olsun yediğin ekmeğe bu babalarının adıyla boş beleş yaşamaya çalışan memlekete gram faydası olmayanları görmek istemiyoruz Muhsin reisim kemiklerinin sızladığına eminim

811
276
yanıtYanıtla
Hakan Öztürk:

15 yıldır cinayeti çöz(e)meyen iktidara mı yanaşsaydı ? arkada ne kadar kirli ortaklıklar döndüğünü bildiği için bu tercihi yapmış olamaz mı ?

yanıt1
yanıt1
Ercan cıftcı:

Koltuk uğruna yanaştığın kişiler babana yıllarca belden aşağı en gariz küfürleri eden kişiler. Eğer haber doğru ise Muhsin başkan mezarında ters dönmüştür.

608
238
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

emin misin, dönemin yöneticileri neden rahmetliyi ve arkadaşlarını dağın başına terk ettiler? gücün yetiyorsa erkeksen bunu söylersin..

yanıt83
yanıt107
Adana001 Merkez:

Helal sana Furkan, babanın yolunda başarılar dilerim

239
434
yanıtYanıtla
Halil Yarbaşı:

Chp ile mücadele eden Babanın CHP milletvekili adayı oğlu tek kelime ile yazıklar olsun Şehit Babanın kemiklerini sızlatıyorsun

408
172
yanıtYanıtla
Turgut Aydın:

Rahmetlinin neden öldüğü belli oldumuuu

yanıt108
yanıt45
Ahmet Dayı:

CHP öldürmedi kimin öldürdüğünü daha ii biliyon

yanıt132
yanıt99
ercan gurbhetchi:

evet şehit edenler belli kaçtılar ve o kaçanlar şimdi kime destek verecek

yanıt109
yanıt6
eses:

Ben ŞEHİT Muhsin başkanın chp ile mücadele ettiğini hiç duymadım görmedim. onun tek sevdası dini vatanı milleti ve bayraktı.bunları yüceltmek için uğraştı.

yanıt72
yanıt69
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title