Haberler

Muharrem İnce adaylıktan çekilme şartını açıkladı: Davutoğlu ve Babacan'ı göndersinler CHP'ye destek vereyim

Güncelleme:

Memleket Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, konuk olduğu televizyon programında adaylığıyla ilgili çok konuşulacak bir çıkışa imza attı. İnce, "Davutoğlu ve Babacan'ı göndersinler, CHP'ye destek vereyim. Ben gereğini yapmaya hazırım. Babacan ve Davutoğlu çekilirse Kılıçdaroğlu'na destek vereceğim" dedi.

Seçimlere sayılı günler kala Sözcü TV ekranlarına konuk olan Memleket Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu lehine seçimden çekilme şartını açıkladı.

"DAVUTOĞLU VE BABACAN'I GÖNDERSİNLER"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın cumhurbaşkanı yardımcısı olmasına karşı çıktığını ifade eden İnce, "Davutoğlu ve Babacan'ı göndersinler, CHP'ye destek vereyim. Ben gereğini yapmaya hazırım. Babacan ve Davutoğlu çekilirse Kılıçdaroğlu'na destek vereceğim. Üç tane cumhurbaşkanı yardımcısı yeter. Sayın Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş. Bu isimler yeter, ben bir şey istemiyorum." ifadelerini kullandı.

"ONLARLA OLMAZ, ONLARI DA YARGILAYACAĞIZ"

"Bunu neden daha önce dile getirmediniz?" sorusuna da yanıt veren İnce, "Siyaset bu. Ben size 'Niye bu kıyafeti giydiniz?' diyor muyum? Ben bu ülkede iddialı bir siyasetçiyim. 16 milyon oy almış bir siyasetçiyim. Öncesini, sonrasını ne yapacaksınız? Ben güzelce söylüyorum. Bunun zamanlamasını da ben yapayım müsaadenizle. Zamanımız bol, 10 gün var… Destekleyeceğim, at ikisini kenara… Olmaz onlarla, onları da yargılayacağız. Öyle yok, Yüce Divan'a gidecekler. Var mı bundan güzel teklif?" dedi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Memleket Partisi Muharrem İnce Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

Tuğrul Kademe:

HDP ile yapilan ittifak sizi rahatsız etmiyor mu sayın ince dag kadrosunun her gün videolu kılıçdarogluna destek msjlari sizi rahatsız etmiyor mu acaba CHP mitingleri de seninleyiz öcalan sloganlaridami rahatsız etmiyor

101
28
yanıtYanıtla
Emre Bozkurt:

hani en millisi sendin chpliler fetöcüydü pkk ile iş birliği yapıyordu chpden şundan ayrıldım bundan ayrıldım diyordun ne oldu koltuk sevdası vatan sevdasından tatlı geldi...

109
8
yanıtYanıtla
Engin Savaş:

Hdp kalabilir diyor yaw muharrem sende bozdun kendini bee

106
11
yanıtYanıtla
Türk 182:

Vay arkadas ne yanar döner çiktin,hakkinda olumsuz yorum yapanlari hakli çikardin..

101
10
yanıtYanıtla
engin hazlipinar:

Hani mavi vatani savunuyodu bu? Hani suriye den cekilmemiz hata olurdu? Hani bunlar fetocuydu?

95
3
yanıtYanıtla
simit bekleyen martı:

babacan ve davutoğlu konusuda adam haklı. ama onalra rağmen desteğini vermeliydin CHP ye tam bir ara iyi rüzgar aldığında.

27
49
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

Zafer partisi tek seçenek kaldı gibi

17
55
yanıtYanıtla
????? ????:

Çokta lazimdin

54
14
yanıtYanıtla
t t:

PKK dan rahatsız değil

50
12
yanıtYanıtla
Musa Mut:

Hdp masada değil millet vekilliği verilmiyor bakanlık verilmiyor açana hdp Erdoğanı destekliyoruz dese ne yapacaktınız sizin seçmenin oyuna ihtiyacımız yok mu diyecektinzi

29
33
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title