Haberler

Muğla Köyceğiz'de CHP'li Belediye Başkanı makam kapısını söktürdü

Güncelleme:

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde belediye başkanı seçilen ve AK Partili isimden görevi devralan CHP'li Ali Erdoğan, seçim öncesi verdiği "Vatandaşla aramda engel olmayacak. Seçilmem durumunda ilk işim makam kapısını söktürmek" sözünü tutarak makam kapısını söktürdü.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerini kazanan CHP'li aday Ali Erdoğan, ilk vaadini yerine getirerek makam kapısını söktürdü.

İLK VAADİNİ YERİNE GETİRDİ

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Köyceğiz Belediye Başkan adayı olan Ali Erdoğan, seçim çalışmalarında vatandaşlara verdiği "Vatandaşla aramda engel olmayacak. Seçilmem durumunda ilk işim makam kapısını söktürmek" sözünü göreve başlamasının ilk günü yerine getirdi.

O ANLAR KAMERADA

Erdoğan, belediye girişinde eski Başkan Kamil Ceylan tarafından karşılanarak görevi teslim aldı. Köyceğiz'in yeni Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ı vatandaşlar belediye girişinde karşılarken, göreve başlamasının ilk gününde makam kapısının sökülmesinin ardından Erdoğan, makamına geçti. Kapının sökülme anları vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ali Erdoğan Ali Erdoğan Köyceğiz Muğla Belediye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları...
500

Yorumlar (17)

mstfa Uygr:

Amaann ya bu bilindik hikayeler seçim kazanilir bir kapi sökme bir masali,bir kaç gün sonra kapi geri takilir masallar rafa kalkar hesap kitaba uydurulmaya başlar,her siyasi oluşumda ayni hikaye.Geçin bunları.Kapı sökup takmaya gerek yok işininiza adam gibi yapin ve adaletli olun yeter.Hile yapacak olan kapi degil tüm duvarlari söktursen yine yapar.Adalet!

137
10
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Show Time diyorsun yani...

yanıt54
yanıt9
Caner Alp:

Şık hareket.

63
38
yanıtYanıtla
mstfa Uygr:

Abi tamamında hikaye eski bir masal bu inan ki.

yanıt45
yanıt9
Blackened:

Yaa bayatladi bu numaralar kapı sökmekle olmuyor o işler, icraat icraat

59
5
yanıtYanıtla
Export 86:

Boş ver söktürsün gitsin

yanıt4
yanıt2
sade vatandaş:

yıllar önce başımızdakilerde öyle şirin munis sevgi pıtırcığı gibi geldi ama her ne olduysa bu sevgi yozlaşıp zorbalaştı etrafını yüzlerce koruma ve araçla sardı burnu kaf dağındaki gibi ulaşılması imkansız yüksekliklerdeki gibi kibirli biri haline geldi

46
8
yanıtYanıtla
Revolver:

helal olsun

10
19
yanıtYanıtla
sezgin sucin:

aman büyük başarı

22
4
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

RAHMETLI YAZICIOGLU GELDI AKLIMA

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title