Haberler

MİT'ten Sinan Ateş suikastıyla ilgili rapor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a önemli bilgiler verildi iddiası

Güncelleme:

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'nın göbeğinde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmesi Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Suikastla ilgili soruşturma kapsamında 13 kişi tutuklanırken, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın Sinan Ateş suikastıyla ilgili olarak hazırladığı bir raporu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği iddia edildi. Raporda MHP ve Ülkü Ocakları ile ilgili önemli bilgilerin yer aldığı öne sürüldü.

Ankara'da suikasta kurban giden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in ölümü kamuoyunda büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi.

MHP VE ÜLKÜ OCAKLARI SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Muhalefetin olayın üzerine gidilip soruşturmanın derinleştirilmesi çağrılarına karşı MHP ve Ülkü Ocakları'nın cinayete sessiz kalmaları ve açıklamalarında Sinan Ateş'in adına yer vermeyip üstü kapalı ifadeler kullanmaları dikkatlerden kaçmadı.

MİT'TEN SİNAN ATEŞ CİNAYETİ RAPORU

Ankara kulislerine düşen son iddiaya göre ise Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Sinan Ateş'in cinayetiyle ilgili olarak hazırladığı detaylı bir raporu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sundu. Raporda MHP-Ülkü Ocakları hattında yaşanan sıkıntılı süreçle ilgili önemli bilgilere yer verildiği öne sürülüyor.

BAZI SİYASİLERİN İSİMLERİNE DE YER VERİLDİ İDDİASI

Eski Ülkü Ocakları Mersin Başkanı Çağrı Ünel'e yönelik saldırı ile Ateş'in öldürülmesinin arasındaki bağlantılara da yer verilen raporda, gazeteci Tolga Şardan'ın iddiasına göre bazı siyasilerin de isimlerinin verilerek, yaşananlardaki rolleri, güvenlik bürokrasisinde çalışan bazı üst düzey bürokratların süreçteki konumları hakkında da Cumhurbaşkanlığı'na bilgi aktarıldığı ifade ediliyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Millî İstihbarat Teşkilatı Sinan Ateş Türkiye Ankara MHP Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (22)

Ahmet Kaya:

Bu habere ülkücü gibi görünerek yorum yapıp ülkücüleri MHP'ye karşı kışkırtmaya çalışan fetöcüler ve pkklılar bilesiniz ki ihanetten çürümüş yüreğiniz ve o kuş kadar beyninizle bunu beceremeyeceksiniz.Bu oyunları bu millet artık yemiyor.

189
231
yanıtYanıtla
Ahmet Kaya:

2023 yılı bağımsız Türkiye'nin dünya sahnesine çıkış yılı olcak.Doğum sancısı yaşanıyor.Bu doğumun kolay olacağını sananlar yanılırlar.Engellemeye çalışacaklar.İçimizdeki hainleri harekete geçirip cinayetler ve algı operasyonları yapacaklar.Uyanık olun.

174
100
yanıtYanıtla
Ahmet Kaya:

Sinan Ateş cinayeti Mhp ve ülkücülere kurulmuş bir komplodur.Amaç seçime giderken Mhp ve ülkücüler arasındaki bağı zayıflatmak.Uyanık olun.

87
159
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Safmısın , saf ayarındamısın. Ülkücü dedigin dava arkadaşının yanında olur. Adamlar cenazeye bile katılamadı ...

yanıt114
yanıt39
Ahmet Kaya:

Vatandaş rumuzlu arkadaş saf olan sensin.Eğer ülkücüler cenazeye katılmadılarsa bir bildikleri vardır.Yoksa bir ülkücünün dava arkadışının cenazesine katılmaması mümkün değildir.Oyuna gelmeyin uyanık olun.

yanıt39
yanıt79
VATANDAŞ:

Bir bildikleri yok. Malum zanlıların kim oldukarı , nerelere üye oldukları, kimlerin evinden göz altına alındılarını ortada. Görünen köy uzakta değil görmek isteyene. Sen bunları git birde merhumun babasına anlat. Bak bakalım kimlerin yüzene tükürür.

yanıt69
yanıt25
sade vatandaş:

dokunulmazlığının arkasına sığınıpülkücü birinin katilini yalamak için gelen devletin polisine sen git sahibin gelsin diye hakaretvari ifadelerde bulunan milletvekilininde olaya karıştığı belli işin içinden nasıl sıyrılırız hesabını yapıyorlar

yanıt46
yanıt15
Ahmet Kaya:

Bu cinayete sevinenler Fetöcüler,Pkkllılar ve Natocular olduğuna göre o zaman ''katil kimdir?''diye düşünmeye gerek yok.Adres belli.Ama bilsinlerki 2023 yılı hainlerin ilelebet sonu olacak İnşallah.Türkiye'nin dünya sahnesine tekrar geri dönüşünün önünde engel olamayacaklar.

127
86
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Mhpliler zaten davalarını satıp akp'yegeçmişlerdi, yüzde 4'lük bir kısım mhp'yi destekliyor onlarda ülküdaşlarını sattı sokakta bıraktılar. Ülkü ocakları bitmiş yerine Çay ocakları gelmiş.

138
66
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bu olayda mhp ve ülkü ocaklarının karıştığı bir nokta var gerçekten soruşturulup örtbas edilmezse çok büyük olaylar çıkacak bu camianın suskunlukları üzüntülerinin verdiği suskunluktan değil işledikleri suç ile yakalanmalarının verdiği suskunluktandır

126
49
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title