Haberler

Milletvekili Özdemir: Seçmenler Yeniden AK Parti Diyecek

Güncelleme:

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir "Seçmen hizmet için bize destek verecek" dedi.

Özdemir'den seçim yorumu

7 Haziran 2015 genel seçimi öncesi basın kuruluşlarını ziyaret eden AK Parti Batman Milletvekili ve ayrıca 1. Sıra milletvekili adayı Ziver Özdemir, "Seçmen, hizmet için bize destek veriyor" dedi.

AK Parti 1. Sıra milletvekili adayı Ziver Özdemir, seçimle ilgili görüşlerini açıkladı.

AK Partinin sanılanın aksine geçen seçimden çok daha fazla oy alacağını söyleyen milletvekili Özdemir "seçmenlerimizin özelliğini bilmeyenlere sesleniyorum. AK Partililer sokağa çıkarak, şuraya-buraya giderek el-kol hareketlerini yaparak kendilerini göstermiyorlar. Onlar, sesiz, sakin ve vakurla seçim günü sandık başına giderek oylarını kullanacaklar. Son bir haftadan bu yana seçmenlerden önemli bir kısmının bize döndüğünü hissediyorum. Bunu 8 Haziranda göreceğiz" dedi.

Milletvekili Özdemir, 5 ilçe ziyaretini tamamladıklarını, bunun dışında onlarca köyü de ziyaret ettiklerini açıkladı. Köylülerde büyük bir değişime tanık olduklarını açıklayan Özdemir, eskiden ziyaret edilen köylerde kendilerinden su, yol, elektrik istenirken bu hizmetlerin gelmesinden sonra köylülerin artık sokaklarına parke taşı, çocuk parkı ve bağ-bahçelerine de yol talep ettiklerini hatırlatarak AK Partinin hizmeti köylerde sürdürmeye devam ettiğini belirtti.

Kaynak: Temsilci / Politika

Ziver Özdemir Ak Parti Batman Yerel Politika Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (2)

BatmanlıYakışıklı:

Çok beklersin . Batmana hiçbir katkın yok. Herkesin bildiği gibi Bu seçimde bayağı düşüş yaşıyacaksınız.

0
0
yanıtYanıtla
Sadık Ekincik Mobil-IOS:

Batmana hiç bir katkın olmadığı gibi birde oy istemeye hangi yüzle çıktığına bir türlü anlam veremedim.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title