Haberler

Bahçeli'nin grup toplantısını iptal etmesi kulisleri salladı! Nedeni belli oldu

Güncelleme:

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin her hafta Salı günü 10.45'te yaptığı grup konuşmasını yapmaması kulisleri hareketlendirdi. Bazı kaynaklar Bahçeli'nin rahatsız olduğunu belirtse de MHP liderinin gelecek hafta yapılacak olan bütçe görüşmeleri nedeniyle grup toplantısını bu haftalık yapmadığı öğrenildi.

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin her hafta salı günü gerçekleştirdiği grup toplantısının iptal edilmesi kulisleri salladı. Kulisler Bahçeli'nin rahatsızlanmış olabileceği konuşulurken asıl sebebin önümüzdeki hafta başlayacak bütçe görüşmeleri olduğu öğrenildi.

BUGÜN KÜRSÜYE ÇIKMADI

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde her hafta salı günleri grup toplantısı düzenliyordu. Her salı saat 10.45'te gerçekleştirilen toplantının bugün yapılmaması sonrası "Bahçeli hasta mı?" dedikodularını gündeme getirdi.

MHP lideri Bahçeli'nin grup toplantısına çıkmaması kulisleri hareketlendirdi

İPTAL SEBEBİ BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ HAZIRLIKLARI

Kulislerde Bahçeli'nin rahatsızlanmış olabileceği konuşulurken MHP'ye yakın kaynaklar iptal sebebinin, önümüzdeki hafta başlayacak olan bütçe görüşmeleri hazırlıkları olduğunu söyledi. Bakanlıkların yaklaşık 1 ay süren Bütçe Komisyonu sunumlarının ardından, Plan ve Bütçe Komisyonundaki görüşmeler tamamlandı. Bunun üzerine 2024 yılı bütçesinin 4-15 Aralık'ta TBMM Genel Kurulu'na gelmesi bekleniyor.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Devlet Bahçeli MHP Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Cevap :

Emekli ol artık iyice yaşın geçti gidiyor.

34
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title