Haberler

MHP Konya Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı yapıldı

Güncelleme:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya ziyaretinde Avrupa basını ve tüm Avrupa medeniyetine insanlık dersi verdiğini, küresel vicdanın sesi olduğunu söyledi.

Mhp Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya ziyaretinde Avrupa basını ve tüm Avrupa medeniyetine insanlık dersi verdiğini, küresel vicdanın sesi olduğunu söyledi.

Kalaycı, MHP Konya İl Başkanlığının ev sahipliğinde bir otelde düzenlenen Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı'nda, Gazze ve Filistin'de çocuklar, kundaktaki bebekler, yaşlılar, kadınlar ve tüm sivillerin barbar saldırıların canlı hedefi olduğunu belirtti.

İsrail'e karşı Türkiye'nin duruşunun sağlam olduğunu vurgulayan Kalaycı, "Milletimiz desteğiyle, duasıyla Filistinli kardeşlerimizin yanındadır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın insani diplomatik çabaları sonuç verecek ve bu vahşet inşallah sona erecektir. Dün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Almanya'da Avrupa basınına ve tüm Avrupa medeniyetine insanlık dersi vermiş, küresel vicdanın sesi olmuştur." dedi.

Kalaycı, Türk Devletleri Teşkilatının kurulduğunu, gelecek perspektifini ortaya koyan ve çok yönlü iş birliğinin yol haritası niteliğinde olan "Türk Dünyası 2040 Vizyon Belgesi" çerçevesinde önemli adımların atıldığını anlattı.

"KAAN yakında semalarda görülecek, dosta güven düşmana korku salacaktır"

Türk mühendisleri tarafından tasarlanıp imal edilen uçak, helikopter, İHA, SİHA, gemi, denizaltı ve zırhlı araçlar ile füze ve silah sistemlerinin artık Türkiye'de üretildiğine dikkati çeken Kalaycı, şunları kaydetti:

"Tüm havacılık, uzay ve savunma sanayi ürünlerimiz, milletimizin göğsünü kabartmaktadır. F-35'i vermezlerse vermesinler. Adını Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin koyduğu yeni nesil milli muharip uçağımız KAAN yakında semalarda görülecek, dosta güven düşmana korku salacaktır."

Kalaycı, merkezden yerele, istikrarı bozmadan yürümek için milletle gönül birliği yaptıklarını, 31 Mart 2024'te zilletin kalan izlerini de silmek için serdengeçti bir yürekle çalışmanın azminde olduklarını dile getirdi.

Toplantıya, partinin MYK üyeleri, bazı milletvekilleri, Antalya, Adana, Mersin, Isparta, Karaman ve Aksaray il ve ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Mustafa Kalaycı Almanya Konya MHP Orta Doğu İnsan Hakları Dış Politika Uluslararası İlişkiler Politika Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title