Haberler

Mete Yarar ile CHP'li eski vekil canlı yayında birbirlerine girdiler

Güncelleme:

TV100 ekranlarında Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile CHP 24. dönem milletvekili Ali Rıza Öztürk canlı yayında sert bir tartışma yaşadı. Program sunucusu Başak Şengül, kavganın büyümemesi için araya gitmek zorunda kaldı.

Yerel seçimler için geri sayım devam ederken televizyon ekranlarındaki tartışma programlarında da zaman zaman tansiyon yükselebiliyor. Bunun son örneğini TV100 ekranlarında gördük.

"BEN SENİN OĞLUN DEĞİLİM"

Başak Şengül'ün sunuculuğunu yaptığı programda seçimleri konuşan Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile CHP 24. dönem milletvekili Ali Rıza Öztürk arasındaki münakaşa sert bir tartışmaya dönüştü. Öztürk, Yarar'ın sesini yükselttiğini belirterek, "Ben senin oğlun değilim. Bana niye bağırıyorsun?" dedi.

"BİZE ŞEY MUAMELESİ ÇEKMEYİN"

Bunun üzerine Mete Yarar, "Kim sana oğlum dedi ya? Benimle konuşurken lütfen bize şey muamelesi çekmeyin. Siz bize neyi söylüyorsunuz?" çıkışında bulundu. Yarar'ın ifadesine karşı Öztürk'ün tepkisi giderek şiddetlendi ve ardından her iki tarafın da "Benimle böyle konuşma." demesiyle programda tansiyon iyice yükseldi.

YAYINA ARA VERİLDİ

Sunucu Başak Şengül, yaşanan bu şiddetli tartışmanın ardından havanın daha da gerilmemesi için araya gitmek zorunda kaldı.

Haberler.com / Bilal Ceran - Politika

Milletvekili Rıza Öztürk Mete Yarar tv100 Televizyon Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Murat Vural:

CHP liler ya açıktan yada gizliden Amerika Birleşik Devletlerinin Türkiye deki hizmetçileridirler . Demekki artık yavaş yavaş acığa çıktıkça etrafa saldırmalarıda bu yüzdendir . Kör gözlere göstermek lazım.

56
55
yanıtYanıtla
birgörüş:

CHP yanlısı TELE1, Halk Tv, Szcü gibi medya organları Askeri silah sanayiisindeki gelişmeleri kaç kere haber yaptı? Onlar sürekli halkı sokağa inmeye sokak çatışması çıkarmaya ve hükümettekileri asıp kesmeye yönelik algı çalışması yapıyorlar. Aselsan müh. atık suikast yapamıyorlar. artık büyük şehirlede bombalı araç patlatamıyorlar. Artık içerideki hainler kodese girince yabancı ajanlar paket ediliyor. Kavala gibi hainler içeride

48
32
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

adamlar tartışma proğramı değil horoz döğüşü yapıyor çok eskiden liderler veya gazeteciler görüşleri farklı olsa bile nazik olmaya çalışır bunu açık oturumlarda konuşmalarına yansıtmazlardı

71
7
yanıtYanıtla
Sessiz ciglik:

O dedigin bitti. Malesef el birligiyle bitirdik. Ne toplum nede yonetixilerde birbirine saygi var.

yanıt48
yanıt4
Halil Kurdal:

Artık AK Parti'nin kadrolu yorumcusu ekonomiden Anılar silahtananlar savaştan anlar araziden arsadan tapudanan var adam her şeyden anlar Tam Gaz yolunda

3
5
yanıtYanıtla
mustafa özkan:

Bu programlara katılanlar ücret alıyormu ki?

3
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title