Haberler

Merdan Yanardağ'a adliyede destek vermeye Sırrı Süreyya Önder ile CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu gitti

Güncelleme:

Gazeteci Merdan Yanardağ terörist elebaşı Abdullah Öcalan hakkındaki sözleri nedeniyle tutuklandı. Adliyedeki işlemleri sırasında Yanardağ'a destek vermek için Yeşil Sol Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ve CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu da geldi.

Terörist elebaşı Abdullah Öcalan hakkındaki sözleri nedeniyle tutuklanan Gazeteci Merdan Yanardağ'a adliyedeki işlemleri sırasında destek vermek için Yeşil Sol Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ve CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu da gitti. Hakimliği sevki sırasında Sırrı Sürreyya Önder, Yanardağ'a sarılarak destek verdi.

"TECRİT EDİLMESİ HUKUKA AYKIRI"

Gazeteci Merdan Yanardağ, katıldığı bir televizyon programında terör örgütü PKK/KCK'nın elebaşıyla Abdullah Öcalan'la ilgili "Tecrit edilmesi hukuka aykırı. Kendisinin serbest bırakılması gerekiyor. Kendisi çok zeki birisidir" ifadelerini kullandı.Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan hakkında açıklamaları nedeniyle "Suçu ve Suçluyu Övme" ve "Terör Örgütü Propagandası Yapmak" suçlarından Yanardağ için resen soruşturma başlatmıştı. Soruşturma kapsamında Yanardağ dün gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Yanardağ sabah saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

Merdan Yanardağ'a adliyede destek vermeye Sırrı Süreyya Önder ile CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu gitti

CHP MİLLETVEKİLİ DE DESTEĞE GİTTİ

Öte yandan Yeşil Sol Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ve CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu ile Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli destekte bulunmak için adliye geldi. Hakimliği sevki sırasında Sırrı Sürreyya Önder, Yanardağ'a sarılarak destek verdi. Merdan Yanardağ diğer milletvekilleri ve belediye başkanı ile tokalaştıktan sonra nöbetçi hakimlik katına götürüldü.

Merdan Yanardağ'a adliyede destek vermeye Sırrı Süreyya Önder ile CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu gitti

TUTUKLANDI

Savcılıktaki ifadesinin ardından Merdan Yanardağ, 'Terör örgütü propagandası yapmak' suçundan tutuklanma talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Yanardağ, 'Terör örgütü propagandası yapmak' suçundan tutuklandı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Sırrı Süreyya Önder Merdan Yanardağ Enis Berberoğlu Yeşil Sol Parti Abdullah Öcalan Milletvekili İstanbul Yanardağ Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (10)

tamer topaloglu:

İşte CHP bu yüzden kaybetti ve kaybetmeye devam edecek.

171
31
yanıtYanıtla
Temel Temel:

Apo denen katili öven, pkk destek veren her kim olursa olsun, Milletvekilide olsa sorgusuz sualsiz tutuklanmalı hücreye atılmalı.

170
25
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Bunlarida alin iceri boyle elini kolunu sallaya sallaya hain arkalamaya gelmenin de bedeli olmali

166
25
yanıtYanıtla
Zübeyir Kıvrak:

KIBLESİ BELLİ OLANLARIN GİTMESİNE ŞAŞIRMADIK

53
9
yanıtYanıtla
Tamirci Usta:

Tabi nerde vatan hainliği devlet dusmanlıgı varsa CHP ve ikizi HDP orda

22
2
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

Chp siz daha çok kaybedersiniz,devam edin böyle

18
2
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

şu apoyu asında artık adı anılmasın bir kürt olarak söylüyorum bunu ben olsam yapardım umurumda olan biri degil çünkü zamaninda insanları teröre itti tabi sadece apo sayesinde olmadi hükümetlerin hep hatası vardı dönemler içinde kürt insanina haksızlık çok yapildi köylerde askerler cocuklarının gözü önünde nedensiz kan içinde bıraktılar insanları .

14
4
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Terör seviciliğe gerek yok terör sevicilerine toplumda yer yok

6
0
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Destek vermeye gidenin de bu fiile bizzat iştirak ettiğini kabul ederim....

5
0
yanıtYanıtla
NAKRE:

Sırrı süreyya önder ve enis berberoğluda tutuklanmalı dokunulmazlıkları kaldırılmalı merdan yanardağda ibret olması için öcalının yanındaki hücreye atılmalı ömür boyu hapis cezası verin

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title