Haberler

Meral Akşener'in İkinci Yüzyıl İktisat Kongresi'ne katılmaması dikkat çekti

Güncelleme:

İzmir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi, Millet İttifakı liderlerinin dikkat çeken mesajları ve geniş bir katılımla gerçekleşti. Kongrenin beşinci gününde "Millet İttifakı Genel Başkanları Buluşması" oturumu yapılırken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bu oturuma katılmaması dikkat çekti. Akşener'in yerine İYİ Parti'yi genel başkan yardımcısı Ümit Özlale temsil etti.

İzmir'de düzenlenen İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi, 5. günde gerçekleştirilen "Millet İttifakı Genel Başkanları Buluşması" oturumuyla sona erdi.

İTTİFAKIN 5 LİDERİ OTURUMDA HAZIR BULUNDU

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde düzenlenen oturuma CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katıldı. Altılı Masa'da yer alan beş partinin genel başkanı, burada katılımcılara seslendi.

AKŞENER TOPLANTIYA KATILMADI

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in toplantıya katılmaması dikkat çekti. Akşener'in yerine oturuma partiyi temsilen genel başkan yardımcısı Ümit Özlale katılırken, İYİ Partili isim kürsüye çıkarak 'genel başkanının selam ve sevgilerini' iletti.

Meral Akşener'in İkinci Yüzyıl İktisat Kongresi'ne katılmaması dikkat çektiOturuma Akşener'in yerine İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale katıldı.

GELİŞME ANKARA KULİSLERİNİ DE HAREKETLENDİRDİ

Özlale, Akşener'in oturuma neden katılmadığına ilişkin herhangi bir açıklama yapmazken yaşanan gelişme Ankara kulislerinde de çeşitli iddiaların dolanmasına neden oldu. Bir kesim Akşener'in programının daha önceden belli olduğuna değinirken, bir kesimse gelişmenin kafaları karıştırdığına ve iletişim açısından da makbul olmayan bir sonuç olduğuna vurgu yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Millet İttifakı Meral Akşener İYİ Parti İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
500

Yorumlar (21)

Altay Bozkurt:

ERDOGANI DEVIRME MASASI! 6 DEGIL 16 LI MASA DAHI KURSALAR HAVAGAZI. DEVIREMEZLER!! : )) 14 MAYIS 6LI MASA YAS VE HÜSRAN GÜNÜ : ))

152
67
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

2.anayasa fırlatma vakası yaşanacak gibi görünüyor 6lı masa seçilirse:(

169
45
yanıtYanıtla
Yavuz sivas:

Kop gel meral abla bunlarla aynı masayi paylaşmak sana yakismiyor.

124
46
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

6 LI MASANIN GERCEK ADI , TAYYIP ERDOGANI DEVIRME MASASI. 6 LIDER ERDOGANI DEVIRMEK ICIN BIRLESTI, AMA HAVA GAZI! 16 LI MASA DAHI YAPSALAR, DEVIREMEZLER!!!

107
45
yanıtYanıtla
Vehbi :

Tek eglence millet ittifaki??

122
27
yanıtYanıtla
Blackened:

Ne var ki bunda diyenler yahu "sen kazanamazsin, aday olma" diye kriz çıkaran biz miydik? Hala masaya soğuk, milleti keriz yerine koymayın, yikilmamak için ayakları titreyen masayı millete çare diye yutturmaya kalkmayın! Kazansalar da kaybetseler de bu masa yıkılacak kendi kendine saf olmayın!

125
24
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Kardeşim İYİ partiyi temsilen bir kişi vardı ve üstelik konuşmada yaptı... görmemek için kör olmak gerekiyor. Ve bunlar yapışık ta değiller. Sonuçta umut olan kazanacak. Ve tabiki bunun adı millet ittifakı olacak.

37
111
yanıtYanıtla
Ercan akdeniz:

Arap baharıyla Tün Kuzey Afrika ve Arap ülkelerini kan gölüne çeviren ABD Türkiye'de bunu başaramayınca RTE 'yi devirmek için Muhalafeti destekliyor. Dolar üzerinden saldırıyorlar. Boyun eğmeyeceğiz.

110
30
yanıtYanıtla
Yücel AtaBir:

Chp li yaşar okuyan meral hanımı tehdit etmişti elimde belgelerin var açıklarım dışarı çıkamazsın demişti depremden 3 gün önce söylemişti meral hanım aşırı tepkisiz kaldı nedenini çok merak ediyorum

84
16
yanıtYanıtla
Tuğrul Kademe:

Siyasi komedyen bunlar daha iktidar olmadan senin dediğin benim dediğim olacak koltuk mevki kavgasindalar allah muhafaza bunlar iktidar olursa bu günleri değil mumla projektörle arariz

81
18
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title