Haberler

Büyükelçiyken merkeze çekilen Merve Kavakcı'ya yeni görev!

Güncelleme:

Malezya Büyükelçisi olarak görev yaparken 2 Haziran'da merkeze alınan Merve Kavakcı, Dışişleri Bakanlığı Dış Politika Danışma Kurulu Üyeliği'ne atandı. Karar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı atama kararları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre Adalet Bakanlığı bünyesinde açık bulunan Personel Genel Müdürlüğüne Turan Kuloğlu atandı. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Yunus Alkaç görevden alınırken yerine Enis Yavuz Yıldırım atandı. Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürü Ali Erdem görevden alınırken, yerine Servet Gül'ün ataması yapıldı. Yine bakanlık bünyesindeki Strateji Geliştirme Başkanı Ertuğrul Çekin görevden alınmasıyla yerine Tahir Hırslı getirildi.

KAVAKCI, DIŞİŞLERİ DIŞ POLİTİKA DANIŞMA KURULU'NA ATANDI

Atamaların en dikkat çeken noktası ise 2 Haziran'da Kuala Lumpur (Malezya) Büyükelçiliği'nden merkeze çekilen Merve Kavakcı'nın, Dışişleri Bakanlığı Dış Politika Danışma Kurulu Üyeliği'ne atanması oldu.

Büyükelçiyken merkeze çekilen Merve Kavakcı'ya yeni görev!Merve Kavakcı

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞINDA İLK KADIN GENERAL

Jandarma Genel Komutanlığında yapılan atamalara göre ise, 2 tümgeneral korgeneralliğe, 16 tuğgeneral tümgeneralliğe, 14 albay ise tuğgeneralliğe terfi etti. Jandarma Genel Komutanlığına ilk defa kadın general atamadı da yapıldı. Jandarma Genel Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Şube Müdürü Kıdemli Albay Özlem Yılmaz Tuğgeneralliğe terfi ederek Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkan Yardımcısı oldu.

Kaynak: ANKA / Politika

Dışişleri Bakanlığı Merve Kavakçı Malezya Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (7)

idris Demirci:

Liyakat varsa neden olmasın. Katilleri savunanlar bu ülkede milletvekili olabiliyor da bu bayan sırf başörtülü diye milletvekili seçilince yemin bile ettirilmeden meclisten kapı dışarı edilmişti.

44
117
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Beğenemediniz mi Canan Kaftancıoğlunu getirecek değillerdi herhalde.

47
113
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

zaten seksen milyon insanın bu zat ı muhteremin engin bilgisine ve tecübesine,dersine ihtiyacı vardı çok şükür böylece çok büyük bir eksiklik giderilmiş oldu artık bizi kimse tutamaz

107
19
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Hayırlı uğurlu olsun Merve hanım Allah utandırmasın bu vatanın sizin gibi çalışkan emektar insanlara o kadar çok ihtiyacı var ki

25
95
yanıtYanıtla
Burhan Korkmaz:

şu kavakçılar doğuştan şanslı galiba....

72
11
yanıtYanıtla
Steven Juan:

Kisileri konusmam ama bu ulkede hic gereksiz yere maas alan yuzbinlerce insan var bu ulke duzelmez bu ulkede reel ekomomi olmadigi icin her 10 yilda bir cokuyoruz cok sey var ama yazmaya gerek yok

18
1
yanıtYanıtla
Binnur Celebi:

Hakkettigin yerden Sayin Merve kavakcioglu yillar onvce basörtunle meclise girdiginde ecevit demisti suna haddini bildirin Iste Allah bukadar buyuk

2
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title