Haberler

Kılıçdaroğlu görüşmesinin ardından konuşan HDP'li Buldan: Seçimden sonra yapılacakları konuştuk

Güncelleme:

Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Meclis'te 1 saat süren bir görüşme gerçekleştiren HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan zirve sonrası açıklamalarda bulundu. Buldan'ın sarf ettiği "Sayın Başkan ile seçimden sonra yapılacakları da istişare ettik" cümlesi basın toplantısına damga vurdu.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar'ı TBMM'deki makamında ziyaret etti.

KILIÇDAROĞLU: VAROLAN SORUNLARIN TAMAMINI ÇÖZECEĞİZ

Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, "Kürt sorunu dahil bütün sorunların çözüm adresi TBMM'dir. Meclis'in varlığı zaten sorunları çözmesinden kaynaklanmaktadır. Varolan sorunların tamamını çözeceğiz. Hiçbir sorun çözümsüz değildir" diye konuştu.

HDP'Lİ BULDAN: TÜRKİYE'NİN EN TEMEL SORUNLARINI KONUŞTUK

Kılıçdaroğlu'nun ardından açıklamalarda bulunan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ise "Bugün başkan ve heyetiyle bir görüşme gerçekleştirdik. Türkiye'nin en temel sorunlarını konuştuk. Türkiye toplumunun, Türkiye halklarının bizden beklentisini konuştuk. Seçimden sonra yapılacakları konuştuk. Sayın başkana teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ancak Sayın Başkanı burada ağırlamamızın nedeni Kürt sorunun çözümünün Parlamento olması nedeniyleydi. Türkiye toplumunun bizden beklentilerini istişare ettik. Kendisine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

BULDAN'IN KULLANDIĞI CÜMLE DİKKAT ÇEKTİ

HDP'li Buldan'ın basın toplantısında sarf ettiği "Sayın Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede seçimden sonra yapılacakları konuştuk" cümlesi ise dikkat çekti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Pervin Buldan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (29)

Hasan Durmuş:

Bu kemal ne taviz verdi acaba ne söz verdi

288
65
yanıtYanıtla
ibrahim sarı:

Ne konuşmuşlardır acaba. 1.Sınır ötesi operasyonlar dursun 2.ekim ayında teskereye hayır. 3.asker suriyeden, ıraktan yani sınırı terk etsin. 4.iha,sihalar uçmasın .....

270
58
yanıtYanıtla
Hüsamettin Kılkuyruk:

Abi bunlar cidden havaya girmişler. Seçimi kaybettikten sonraki hallerini görmek isterdim...

222
88
yanıtYanıtla
berk Vural:

HDP inadına özgürlük inadına kardeslik

63
239
yanıtYanıtla
Misafir:

Seçimlerden sonra ilk yapılacak işler; İHA ve SİHA'ların temizlenmesi mi....

220
65
yanıtYanıtla
Hüseyin Kılıç:

Şimdiden ülkenin kaça bölündüğünüde söyleyin de bilelim

212
70
yanıtYanıtla
apolat:

delikanlıysalar bir denesinler bakalım, CHP HDP birlikte değil %30 isterse %80 olsunlar. Onların ataları iyi bilir Türk milletinin neler yapabileceğini

yanıt0
yanıt1
baris koc:

1 mit kapanacak.2genel af cikacak apoda seloda dahil.3..asker ki$laya donecek.4 iha siha kizilelma yazilimlari abd ye satilacak sicak para...5 tog kapanacak.7 kibris verilecek..8 vatan bati yunanistan dogu kurdistan al sana 6 2 masasi

177
79
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

hani şeffaflık sözünüz? Dakika 1 gol 1.

183
47
yanıtYanıtla
Alkurt:

YÜCE ALLAH,IM TÜRKLERE, AL BAYRAGIMIZA, VATANIMIZA, ASKERIMIZE ANDIMIZA DÜSMAN OLANLARA FIRSAT VERME LÜTFEN.

172
36
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title