Haberler

Kılıçdaroğlu, canlı yayındaki itirafıyla Muharrem İnce'yi haklı çıkardı

Güncelleme:

Dün konuk olduğu canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Biz, Muharrem İnce'nin aday olduğu seçimde bırakın sandık görevlisi koymayı, Şanlıurfa'nın ilçelerine girememiştik bile" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu bu sözleriyle her fırsatta "CHP ben adayken 13 bin sandığa gözlemci koymadı" diyen Muharrem İnce'yi haklı çıkardı.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunun ardından ilk kez katıldığı canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"ŞANLIURFA'NIN İLÇELERİNE GİREMEMİŞTİK"

Seçimi neden kaybettiğine ve genel başkanlık koltuğunu bırakıp bırakmayacağı sorularına yanıt verecen Kılıçdaroğlu, programın bir yerinde "Biz, Muharrem İnce'nin aday olduğu seçimde bırakın sandık görevlisi koymayı, Şanlıurfa'nın ilçelerine girememiştik bile" itirafından bulundu.

MUHARREM İNCE'Yİ HAKLI ÇIKARDI

Kılıçdaroğlu bu çıkışıyla her fırsatta "CHP ben adayken 13 bin sandığa gözlemci koymadı" diyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi haklı çıkarmış oldu.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Sandık Görevlisi Muharrem İnce Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS...
500

Yorumlar (5)

Hacı Şembeki:

Chp nin muharremden başka yolu yok...

85
21
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

İnanan var mı hâla,varsa uyandırayım yine kaybedecek,Erdoğan çekilsin Kemal bey Bi yolunu bulur seçimi yine kaybeder

89
2
yanıtYanıtla
Carsambali:

Yani demek istiyorki,oylari calip oyle secimi kazandilar oylemi KK....!Yav adam 0.46 oranla ilk turda kaybetti..sen ne anlatiyon bize ya..

63
5
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

dürüst olmayan toplumlar neye layıksalar sahip oldukları şey o olur layığını bulur layık oldukları gibi yönetilir mutluluk huzur adalet refah ancak layık olan toplumların hakkıdır dürüst olmayan toplumların ise hiç bir zaman iki yakası bir araya gelmez hakedilen ne ise olan o dur

31
11
yanıtYanıtla
Hasan Yandik:

Sade kişi arkadaş senin yorumlarını okuyorum burda bir dediğin bir dediğini tutmuyor laf mı soktun oldu yüzde 52 küsüre ne demek istiyon yaz yok öyle yok böyle savunduğun adam kaybetti ama ona şahıs olarak bir lafın yok demi

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title