Haberler

Kamu Denetçiliği Kurumu Genel Sekreteri İbrahim Kılınç AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı Oldu

Kamu Denetçiliği Kurumu Genel Sekreteri İbrahim Kılınç, 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için Konya’dan AK Parti milletvekili aday adayı oldu.

Kamu Denetçiliği Kurumu Genel Sekreteri İbrahim Kılınç, 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için Konya'dan AK Parti milletvekili aday adayı oldu.

Konya'dan AK Parti milletvekili aday adayı olan Kamu Denetçiliği Kurumu Genel Sekreteri İbrahim Kılınç, yaptığı açıklamada, "24 Haziran'ın bir sefer çağrısı olduğu inancıyla, ümmete, millete ve Konyalı hemşehrilerimin beklentilerine daha etkin hizmet verebilmek için gönül birliği yaparak gelişen, büyüyen Konya ve yeni büyük Türkiye için 27. Dönem AK Parti Konya milletvekilliğine aday adayı oldum" dedi.

Kılınç, son 16 yıldır ülke genelinde uyguladığı projelerle, büyük hizmetlerle Türkiye'ye çağ atlatan, ülkeyi uluslararası camianın saygın ve etkin bir aktörü haline getiren AK Parti'den bürokraside kazandığı tüm deneyimleri yeni hedeflere ulaştırmak, bir nefer olarak çalışmak ve bu hizmetlerin peşinde koşmak amacıyla aday olduğunu belirtti. Yeni hizmetler ve büyük Türkiye için 24 Haziran seçimlerinin Türk demokrasi tarihinin en önemli seçimi olduğunu vurgulayan Kılınç, "Ülkemizin içte ve dışta karşılaştığı büyük sorunlar karşısında Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşması ve Türkiye'nin dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olması için AK Parti iktidarının kesintisiz devam etmesiyle ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yeni hükümet sisteminin kurulması ile gerçekleşecektir. Bu kapsamda hak, hakkaniyet ve adalet başta olmak üzere inandığımız ilkeler doğrultusunda siyaset yapmak, çocuklara, gençlere, kadınlara ve engellilere yönelik söyleyeceğimiz sözler ve projelerimiz olduğu için bu yola çıktım. Bu sürecin hepimiz için hayırlı olmasını, hayırla sonuçlanmasını Cenab-ı Hakk'tan temenni ediyorum" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İbrahim Kılınç Ak Parti Türkiye Konya Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ne konuştular? CHP lideri Özel'den emekli ve asgari ücretliyi umutlandıran sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ne konuştular? CHP lideri Özel'den emekli ve asgari ücretliyi umutlandıran sözler

Melih Gökçek 'Arsaları sattım' dedi, akıllara Bülent Arınç'ın 2015'teki sözleri geldi

Melih Gökçek "Arsaları sattım" dedi, akıllara Bülent Arınç'ın 2015'teki sözleri geldi

14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar! Olayı öğrenen anne, 2 kişinin evini ateşe verdi

14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar! Olayı öğrenen anne, 2 kişinin evini ateşe verdi

Bakmadan Geçme

Hep Yek 4: Bela Okuma Altan filmi oyuncuları kim, konusu ne? Hep Yek 4: Bela Okuma Altan filmi ne zaman, nerede çekildi? 14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar! Olay ne, nerede oldu? Şahıslar tutuklandı mı? 2024 Üniversite tercihleri ne zaman yapılacak? YKS tercih kılavuzu 2024 ne zaman yayınlanacak? Gabriel Paulista saat kaçta İstanbul'a gelecek? Beşiktaş ile anlaşan Paulista ne zaman geliyor? Hz Yasuo neden hapse girdi? Mustafa Yavuz neden cezaevine girdi, sebebi ne? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 12-13 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! CİNSİYET NE ZAMAN BELLİ OLUR? Bebeğin cinsiyetini ne belirler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 12-13 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 14 Haziran BİM AKTÜEL! Bim'de bu hafta neler var? Dzeko Fenerbahçe'den gidiyor mu? Dzeko Fenerbahçe'den gidecek mi, hangi takıma gidecek? 13 Haziran Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 13 Haziran burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 12 Haziran günün maçları nereden izlenir? Ereğli Belediyesi hangi parti? Ereğli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 Zonguldak Ereğli yerel seçim sonuçları! Tuva Cihangir Atasever kimdir? Türkiye'nin ikinci astronotu Tuva Cihangir Atasever kaç yaşında, nereli? KABIZLIK NEDEN OLUR? Kabızlığa ne iyi gelir?
Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title