Haberler

AK Parti'nin HDP ziyaretine bir tepki de İYİ Parti'den! Yaptıkları savunma üzerinden vurdular

Güncelleme:

AK Parti'nin Başörtüsü düzenlemesine destek amacıyla HDP'yi ziyaret etmesine CHP'nin ardından bir tepki de İYİ Parti'den geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın "Görüşmeseydik, samimi değilsiniz derlerdi" söylemi üzerinden yüklenen İYİ Parti sözcüsü Kürşad Zorlu, "Biz geçmişte bu samimiyeti iyi biliyoruz. Habur'da Oslo'da. Nasıl bir samimiyet kurulduğunu iyi biliyoruz. Partiler, seçim kazanmak için değer yargılarını kullanmamalı" dedi.

Ak Parti'nin Anayasa'daki başörtüsü düzenlemesine destek amacıyla HDP'yi ziyaret etmesinin yankıları sürüyor. CHP'nin ardından konuya dair bir tepki de İyi Parti'den geldi. Konuya ilişkin açıklama yapan İYİ Parti sözcüsü Kürşad Zorlu AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın "Görüşmeseydik, samimi değilsiniz derlerdi" açıklamaları üzerinden iktidara yüklendi.

"BU SAMİMİYETİ GEÇMİŞTE İYİ BİLİYORUZ"

Zorlu, "Biz geçmişte bu samimiyeti iyi biliyoruz. Habur'da Oslo'da. Nasıl bir samimiyet kurulduğunu iyi biliyoruz. Partiler, seçim kazanmak için değer yargılarını kullanmamalı" dedi.

CHP DE TEPKİ GÖSTERDİ

Söz konusu ziyarete CHP'de tepki gösterdi. CHP Sözcüsü Faik Öztrak konuya ilişkin "Eğer siz değer ve ilkeler siyaseti yapıyorsanız, soyunduğunuz yerde giyineceksiniz. Bundan önce ne söylediniz, şimdi ne yapıyorsunuz bunu ben milletimizin takdirine bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

TURAN: GÖRÜŞME AK PARTİ'NİN YÖNETİMİNDE

Öte yandan bugün İsmail Saymaz'a konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan tartışma yaratan ziyaretle ilgili "Bahçeli'nin haberi var mıydı?" sorusuna, "MHP ile tüm önemli süreçleri beraber belirleyeceğimizi, ittifaka düşen anlayışın da bu olduğunu ifade etmek isterim. Ancak bu ziyaret AK Parti'nin yönetimindeki bir süreçtir" yanıtını verdi.

GÖZLER MHP LİDERİ BAHÇELİ'NİN KONUŞMASINA ÇEVRİLDİ

AK Parti cephesinin ardından gözler bu sefer de Milliyetçi Hareket Partisi cephesine çevrildi. Herkes MHP'nin konuyla ilgili nasıl bir tavır ortaya koyacağını merak ediyor. Haberler.com olarak ulaştığımız MHP'li kaynaklar da yarın Devlet Bahçeli tarafından Meclis'te gerçekleştirilecek grup toplantısını işaret etti. MHP'li kaynaklar, herkesin Devlet Bahçeli'nin konuşmasını dinlemesi gerektiğini ifade etti. Bahçeli'nin yarınki konuşmada HDP konusunda neler söyleyeceği ise şimdiden merak edilmeye başlandı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kürşad Zorlu İYİ Parti AK Parti Haberler

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Bakmadan Geçme

20 Nisan hangi burç? Nisan'ın 20'sinde doğanlar hangi burç oluyor? 20 Nisan burcu! İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi!
İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

500

Yorumlar (2)

bekir yapici:

gecmiste samimiyetinize ve dostlugunuza defalarca sahit olduk ayrica Türkiyenin ikinci ücüncü ve ayni yolda beraber yürüdügünüz partilerden önce hdp´yi ziyaret etmenin bir anlami olmali degilmi?

48
4
yanıtYanıtla
Tuğrul Kademe:

CHP üzerinden HDP ile ittifak yapan siz teröristler kahvaltı hayali kuran siz HDP te bakanlık verelim diyen CHP te sesini çıkartmayan o koltuklar da HDP PKK gonulverenlerin oylarıyla götürüyorsunuz diyene sesini çıkartmayan siz hala konusuyormusunuz

5
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title