Haberler

"İsveç'in NATO'da olmasını nasıl hazmedeceğiz" demişti! Cumhurbaşkanı Erdoğan, uçaktan iner inmez Bahçeli ile görüştü

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi'nde İsveç'in ittifaka üye olması için beklenen yeşil ışığı yakarken MHP lideri Devlet Bahçeli ise "Milli varlığımızı tehdit eden, kanlı terör örgütlerine kucak açan, bunların terörist devşirmesine kendi başkentinde göz yuman bir ülkeyle bir güvenlik mimarisinin bünyesinde nasıl buluşacağız? Bunu nasıl hazmedeceğiz?" dedi. Gelişmeler merakla takip edilirken bugün zirveden dönen Erdoğan, ilk iş olarak Külliye'de Bahçeli'yi kabul etti.

Litvanya'da gerçekleşen NATO Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan; NATO'ya üye olmak için Türkiye'nin onayına muhtaç olan İsveç ile mutabakata vardı. İsveç'e NATO kapıları aralanırken grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, "Milli varlığımızı tehdit eden, kanlı terör örgütlerine kucak açan, bunların terörist devşirmesine kendi başkentinde göz yuman bir ülkeyle bir güvenlik mimarisinin bünyesinde nasıl buluşacağız? Bunu nasıl hazmedeceğiz? Nitekim karar Sayın Cumhurbaşkanımızındır" dedi. Gelişmeler izlenirken bugün uçaktan inen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de Bahçeli ile bir toplantı gerçekleştirdi.

'İsveç'in NATO'da olmasını nasıl hazmedeceğiz' demişti! Cumhurbaşkanı Erdoğan, uçaktan iner inmez Bahçeli ile görüştü

MASADA BU KONULAR YER ALDI

İki liderin görüşmesinde İsveç'in NATO'ya üyelik süreci, Türkiye ve AB ilişkileri ile F-16 alım süreci gibi başlıklar ele alındı. Ayrıca tek haneli enflasyon hedefine yönelik çalışmaların yanı sıra Cumhur İttifakı çatısı altında atılacak adımlar da değerlendirildi.

'İsveç'in NATO'da olmasını nasıl hazmedeceğiz' demişti! Cumhurbaşkanı Erdoğan, uçaktan iner inmez Bahçeli ile görüştü

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Devlet Bahçeli İsveç Nato MHP Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

Mülayim sert:

Memurların çoğu oyunu CHP'ye sgk emeklileri ise Kılıçdaroğlunun onca vaadine rağmen AKP ye verdi hükümet ise emekliyi ödüllendirmek yerine 7500 lira maaşa mahkum etti nasıl olsa bunlar bişey bilmez zannetmeyin insanları verdiği Oya pişman etmeyin

158
36
yanıtYanıtla
Mm Tk:

Çünkü halinden memnun olan sizlerdinizGençlere çıkıp ikide bir siz eskiyi bilmessiniz diyen çıkar telefonunu diyen de sizlersiniz.Şimdi ne değişti.

yanıt23
yanıt4
Hakan:

bir sonraki seçimde kime oy verecekler? Bence kafa değişmeyecek.

yanıt24
yanıt5
ferfer:

az birilerinin gözü açılacak olsa bu ne kadar zam koyuluyor dese yada maaşlar niye böyle düşük demeye başlasa hemen terör haberleri gündeme çıkıyor fark ettinizmi???

153
18
yanıtYanıtla
mahmut:

Maaşlar her zaman az dır. enflasyon sıfır olsa yüzde yüz zam yapsan gene az dır. doyumsuzlar var bu ülkede . ha şu sıralarda bir sıkıntı var bu doğrudur.

yanıt11
yanıt41
funy Cup:

orta asyada ant dağlarının bir yarığında kurdun kanından direkt evrim yani . Milliyetçilik bu işte kendini kurt sanmak. Evde düşünmüş gelmiş dedmiz demiş ki isviçre cızz!! içerde yemedikleri adam kalmadı tabi.

29
57
yanıtYanıtla
Kuman:

Bre cahil! Ant Dağları nerede Orta Asya nerede. Coğrafyadan Tarihten bii habersin kalkmış Milliyetçilik hakkında boş yorum yapıyorsun

yanıt41
yanıt7
A B:

Cehalet bu insanları mahveden tek şey And dağları yazılışı, Orta Asya neresi Güney Amerika neresi Türkçe ve Coğrafya konularını bilmeyen de yorum yapıyor

yanıt5
yanıt4
Ali Yurt:

Herkes tribüne oynuyor halka zam taleb ederken kendinizde fedakarlık edin devleti düşünen yok 600 millet vekili ne işe yarıyor

43
5
yanıtYanıtla
Mehmet Ali:

Dayin Bahçeli. InşaAllah Emeklilere yapılacak zammida konuşmuşsun. Bence bu konu isveçinn üyeliginden daha önemli ...

37
7
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title