Haberler

İnce'den Kılıçdaroğlu'na: Yüce Divan'a göndereceği ismi cumhurbaşkanı yardımcısı yapıyor

Güncelleme:

Konuk olduğu programda Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Ali Babacan'ı geçmişte Yüce Divan'a gönderecekti şimdi cumhurbaşkanı yardımcısı yapıyor" dedi.

Seçimlere sayılı günler kalırken muhalefet cephesinde CHP ve Memleket Partisi arasındaki gerginlik tavan yaptı. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Muharrem İnce'yi ziyaret etmişti. İnce, kendisine bir teklif yapılmadığını açıklarken CHP cephesi ise tarih vererek görüşmelerin yapıldığını ancak sonuç alınamadığını söyledi. Bunun üzerine İnce ise tekliflerin çok geç yapıldığını söyleyerek "İş işten geçti" dedi.

"TEKLİF, DOSTLAR ALIŞVERİŞTE GÖRSÜN DİYE YAPILDI"

Tartışmalar devam ederken Muharrem İnce, katıldığı bir televizyon programında son yaşanan gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu. Kendisine yapılan teklifi dostlar alışverişte görsün olarak niteleyen İnce, iş işten geçtikten sonra göstermelik olarak teklif yapıldığını söyledi.

"AMAÇLARI UZLAŞMA DEĞİL, İMHA"

Amaçlarının uzlaşma ve görüşme olmadığını amaçlarının imha olduğunu savunan İnce, "Dışarda konuşulmuş, teklif yapılmış gibi açıklamalar yapıyor. Amaçları uzlaşmak değil, amaçları ikna etmek değil, amaçları imha etmek. Ben imha olmayacağım bunu herkes böyle bilsin" ifadelerini kullandı.

BABACAN VE DAVUTOĞLU ÜZERİNDEN YÜKLENDİ

Konuşmasının devamında 6'lı Masa'daki isimler üzerinden Kılıçdaroğlu'na yüklenen İnce, "Kılıçdaroğlu, Gültekin Uysal'ı cumhurbaşkanı yardımcısı yapıyor. Ali Babacan'ı geçmişte yüce divana gönderecekti şimdi cumhurbaşkanı yardımcısı yapıyor. En çapsız dışişleri bakanı dediği Davutoğlu'nu cumhurbaşkanı yardımcısı yapıyor. Orada nezaketen de olsa partide bir şey konuşması gerekirdi. Halil İbrahim sofrasını bile konuşmadı" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Kemal Kılıçdaroğlu Memleket Partisi Millet İttifakı Muharrem İnce Ali Babacan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

Ercan akdeniz:

M.İnce nin oyları artıyor gibii geldi bana

165
132
yanıtYanıtla
Musti40 :

M.İnce iyice balon gibi şişti, yakında fısss diye sönecek! Şişirme oy oranlarına inanmayın alacağı en çok yüzde 3-4. Gizli gizli işi 2 tura taşımak için Kemal beyle kurdukları bir oyun. Çakma taşlama

111
129
yanıtYanıtla
Fatih :

tamamda İnce doğru söylüyor ama. herşeye evet diyen bir başkan olmaz. böyle bir duruş mu olur. her görüşe evet. yersen tabi. milletin gözünün içine bakarak yalan konuşuyorlar. köprüyü geçene kadar.

yanıt148
yanıt58
Hakan Hakan:

M. İnce Akp ye çalışıyor kesin.

101
135
yanıtYanıtla
İbrahim Akkoyun:

Herkes CHP ye çalışırken okadar olsun ??????????

yanıt79
yanıt41
ERKAN :

İNCENİN TEK DERDİ BARAJ AŞMAK BUNUDA CHP SEÇMENİNDEN OY ALARAK YAPMAYA ÇALIŞIYOR.

103
131
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

ince, sana oy vermicem ömrümce.yanlis taraftasin inceeee

75
117
yanıtYanıtla
Zübeyir Kıvrak:

ADAM ARADA BİR DOĞRU KONUŞUYOR O ZAMANDA HÜKÜMETİN TROLÜ OLUYOR.... ÖYLEMİ??? SİZİ GİDİ 6 1=7'Lİ TROLLER SİZİ....

118
64
yanıtYanıtla
simit bekleyen martı:

İnce haklı neden bu adamlarla birlikte Kemal bey. Ayrıca Muharrem beyin oy oranı inanın bu devşirmelerden daha yüksek.

123
58
yanıtYanıtla
OLCAY ŞADAN:

İnanmıyordum ama belli ki doğru.. Muharrem İnce Şu anki hükümete çalışıyor bariz belli.

72
106
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title