Haberler

İBB Başkanı İmamoğlu ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy kameralar önünde birbirine girdi

Güncelleme:

İSKİ'nin yapımını tamamladığı yeni hizmet binasının açılışında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Abdi İpekçi Spor Kompleksi inşaatının durdurulmasına tepki gösteren Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy arasında sert bir tartışma yaşandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ'nin yapımını tamamladığı Bakırköy ve Zeytinburnu ilçelerinde toplam 341 bin aboneye hizmet verecek yeni binasını hizmete açtı. Açılış törenine İmamoğlu ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy'un kameralar önündeki tartışması damga vurdu.

"İNŞAATIN DURDURULMASI HAKSIZLIKTIR"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Abdi İpekçi Spor Kompleksinin inşaatının durdurulmasını "Haksızlık" olarak nitelendiren Arısoy, "Para cezası uygulanmasının bir dayanağı yoktur. İBB'nin projede üzerine düşen sorumlulukları vardır" dedi.

"BAKANA KAÇ TANE MEKTUP YOLLADIM BİLİYOR MUSUN?"

Tartışmanın devamında Ekrem İmamoğlu, Arısoy'a "2020'de, bak söylüyorum, bakın bir şey söylüyorum. Bakana kaç tane mektup yolladım biliyor musun? Onu da devralıp biz yaparız sen merak etme. Bakın dedim ki ne düşünüyorsunuz? Bir projeyi belediyeye gelip anlatmaz mı bir insan? Bak bana geleceğine dair randevu veriyor. Yazışmaları yollayacağım sana. Randevu veriyorum geliyor, bakın dinleyin. Belediye başkanı konuşuyor. Randevu veriyorum belediye başkanı olarak o gün gelemiyor, 1 saat kala haber veriyor. 1 hafta boyunca 2 kez arıyorum" sözleriyle karşılık verdi.

ÖMER ARISOY: KAMERALAR VAR

Arısoy, Ekrem İmamoğlu'nun eleştirileri üzerine konuyu kameralar önünde konuşmak istemediğini belirtti. İmamoğlu ise, Arısoy'unda kameralar önünde konuştuğuna vurgu yaparak "Bak sende kameralar önünde konuştun. Hepsinin bir sürü noktası var. Bak Basketbol Federasyonu başkanı dönüş bile yapmıyor. 2 defa mektup yazdım. Spor Bakanlığı'na 2 defa mektup yazdım, gelin projenizi bizle konuşun diye. Mülk sahibi devlettir. Devletin karşısında büyükşehir var gelip konuşacak. Bak senle konuşmuşlar ne güzel. Bak başkanım sen AK Partilisin diye davet ediyor. Ben seni bir açılışa davet ediyorum çünkü doğrusu bu olduğu için. Ben sana 100 tane örnek veriyim" dedi.

İMAMOĞLU: BENİ NİYE ARAMIYOSUN?

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy'un "Ben rakamlar üzerinden konuşuyorum" sözlerine de yanıt veren İmamoğlu "Beni niye aramıyorsun? Başkanım beni niye aramıyorsun? Beni aradınız mı? Ben ruhsat vermeye mecburum" ifadelerini kullandı.

"TESÜF EDİYORUM"

Öte yandan, İmamoğlu'nun bu yanıtı üzerine aralarındaki konuşmanın samimi olmadığını vurgulayan Arısoy "Medyanın önünde bir büyükşehir belediye başkanı ile tartışmak doğru değil. Benim nezdimde olanı anlattım sayın başkan. Ben buraya İSKİ'nin açılışı için geldim. Tesüf ediyorum" diyerek açılış sonrası bölgeden ayrıldı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Ekrem İmamoğlu Ömer Arısoy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir?
500

Yorumlar (28)

Mustafa TekkaleMMM:

Ekrem başkan candır. Üzerine oynuyorlar.. Ama Ekrem başkanı tuzağa düşüremezsiniz

298
646
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Hala Ekrem başkan diyen zavallılara acıyorum.Bu inat niye, kabul edin oy verdiğiniz adam fos çıktı bi iş yapmadığı gibi yapanlara da engel oluyor.

549
332
yanıtYanıtla
ferfer:

hazmedeceksiniz soda var içermisin??

yanıt3
yanıt15
Bilir Kişi:

Ömer Başkan, ekrem bey kameralara oynamayı çok sever. gider yasin (seçimden önce) okur. günde 10 dan fazla iftara katılır. tabi bir de onu yapraklar bile alkışlıyor. normal yani bu durumlar :)

327
242
yanıtYanıtla
Ømer Cinar:

yazik oldu sana be Istanbul .... bundan baskan falan olmaz

289
178
yanıtYanıtla
Arda Yıldız:

Ömer Arısoy temiz bir belediye başkanıdır. sizdeki lekeyi ona sürmeye çalışma imamoğlu. herkezle kavgalısın bari ömer başkana saygı duy.

275
177
yanıtYanıtla
kadir kara:

milletın derdıne bak bunlar ordan reklam pesınde bırınız degıl hepinız aynı ekrem bey bırak kamaraya oynama yı işyap sevıl mansur baskanı gecemezsınn oynatma heryer

287
159
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

kaldı 2 sene 2024 biticek bu çile inş

271
116
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Memlekette Ekrem in kavga etmediği adam kalmadı. Adamın üzerine kaç defa dokundu sayısını tutamadım.

200
126
yanıtYanıtla
Barış ÖCAL:

Sayın Ekrem İmamoğlu İstanbul'umuzu hiç olmadığı kadar (akp engellemelerine rağmen) mükemmel yönetmektedir. Oyumuz yine Ekrem başkana.

42
97
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title