Haberler

Gökhan Zan'ın ses kayıtlarını sızdıran isim tutuklandı

Güncelleme:

TİP'in Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarını kaydeden ve sızdıran Turgay Kocakaya tutuklandı.

Gökhan Zan'ın ses kayıtlarını sızdıran Turgay Kocakaya tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Türkiye İşçi Partisi, geçtiğimiz günlerde Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Zan'ın adaylığını geri çekmişti. Tartışmalar sürerken Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ve adaylıktan çekilmemesi için 3 milyon dolar önerildiğine yönelik ses kayıtları ortaya çıkmıştı.

Gökhan Zan'ın ses kayıtlarını sızdıran isim tutuklandıGökhan Zan

TURGAY KOCAKAYA TUTUKLANDI

Adaylığının geri çekilmesinden sonra savcılığa başvuran Gökhan Zan, Turgay Kocakaya ve akrabası Mihal Kocakaya tarafından tehdit edildiğini ileri sürerek suç duyurusunda bulundu.

Gökhan Zan'a ait olduğu ses kayıtlarını telefon görüşmesi sırasında kaydeden ve sızdıran Turgay Kocakaya tutuklandı.İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı, "silahlı tehdit" ve "kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme" suçundan ifadesini aldığını Kocakaya'yı cezaevine gönderdi. Nihal Kocakaya ise aranıyor.

Gökhan Zan'ın ses kayıtlarını sızdıran isim tutuklandıTurgay Kocakaya

NE OLDU?

Türkiye İşçi Partisi bir açıklama yaparak Hatay Büyükşehir Belediyesi için aday gösterdiği Gökhan Zan'ın adaylığını geri çektiklerini duyurmuştu. TİP'in açıklamasında "Partimizin asla tasvip etmeyeceği ilişkilere girdiğine dair çeşitli iddialar tarafımıza ulaşmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Aynı akşam adliyeye giderek suç duyurusunda bulunan Zan, adliye önünde yaptığı açıklamada ses kayıtları ile tehdit ve şantaja uğradığını açıkladı.

SES KAYDI ORTAYA ÇIKTI

Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP), Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Zan'ın adaylığını geri çekmesine ilişkin tartışmalar sürerken, Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ve adaylıktan çekilmemesi için 3 milyon dolar önerildiğine yönelik ses kayıtları ortaya çıktı.

Zaman zaman Türkçe, zaman zaman Arapça konuşulan ses kaydında, Turgay Kocakaya isimli kişi tarafından AK Parti Hatay İl Binası'ndan arandığı iddia edilen Zan'a adaylıktan çekilmemesi için 3 milyon dolar öneriliyor. Zan ise 5 milyon dolar için pazarlık ediyor.

ZAN'IN "AİLEME EV ALMAM LAZIM BANA NE HATAY'DAN" DEDİĞİ İDDİASI

İddiaların odağındaki kilit isim Turgay Kocakaya KRT'ye konuşmuştu. Kocakaya, Gökhan Zan'ın "Para bulamazsak çekileceğim, ailemin paraya ihtiyacı var. Aileme ev almam lazım bana ne Hatay'dan Hataylı'dan" dediğini iddia etti.

"ZAN SES KAYITLARINA ÇOK SİNİRLENDİ"

Kocakaya, Gökhan Zan'ın yayınlanan ses kayıtlarına çok sinirlendiğini belirtti. "Gökhan, 'kayıttan bir şey çıkmaz, yukarıdan tedbirimi aldım' dedi" şeklinde konuşan Kocakaya, TİP'teki herhangi bir yetkilinin yaşanan olaylardan haberi olmadığını da aktardı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Gökhan Zan Hatay Hukuk 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (24)

Snn Aksu:

Ortaya çıkaran suçlu da konuşanın hiç suçu yok mu

305
19
yanıtYanıtla
Güvenilir Adam:

Ako li adam suçlu olmaz, yolu Allah yolu, hak yol yani. Savaşta her hile mübahtır, herekirse papaz elbisesi giyerim nokta.

yanıt12
yanıt11
Ahmet Akyol:

Ortaya çıkarma denilmez.Kumpasi kendileri kurmuşlar.Olmayan bir Ak Parti teklifi var gibi oyun oynamışlar.Sonuc olarak birisi sizin adınızı kullanarak sizin rüşvetçi vb olduğunuz iftirasini atsa ne olur.

yanıt27
yanıt18
Pole star:

Kanunlar ithal olunca normal...

yanıt17
yanıt6
sinan çayırcı:

Önemli olan sen bunları dedin mi demedin mi ?

144
5
yanıtYanıtla
Ahmet İslam:

Garip ilişkiler

119
3
yanıtYanıtla
Can Bilir:

Bu eski futbolcular topa kafa vurmaktan hucre kaybına uğruyor herhalde… Secil Erzan olayındaki gibi kolay yoldan para kazanmaya çalışıp saf olduklarıni iddia edenler kadar Gökhan da çok saf herhalde İnsanların aklıyla dalga geciyorlar…

105
2
yanıtYanıtla
orhan yaldız:

Sorsan gece gündüz Hatay i düşünüyorum der

104
1
yanıtYanıtla
Olgun Demirel:

Bir zamanlar Alpay la kıyaslıyordunuz, noldu şimdi adam, delikanlı, dürüst dediğiniz Gökhan'a noldu şimdi? İşinize gelmeyince öyle, böyle.

41
7
yanıtYanıtla
masteng aston:

Alpayin vatana millete faydasi gece gunduz twit atiyor bumu.

yanıt22
yanıt15
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title