Haberler

Gelecek Partili Selçuk Özdağ'dan Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu için suikast uyarısı

Güncelleme:

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine kilitlenirken, Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik suikast iddialarına bir yenisi daha eklendi. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın "Seçime az bir zaman kala Kılıçdaroğlu'nun adaylığı kesinleştikçe suikast girişimi ihtimalini de daha çok düşünmek gerekiyor. Koruma tedbirlerini artırmak gerekiyor" sözleriyle aktardığı iddiayı CHP'li Erdoğan Toprak da doğruladı. Toprak, "Duyumlar almadığımızı söyleyemeyiz" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na bir suikast girişimi gerçekleştirilebileceğine dikkat çekti.

"KORUMA TEDBİRLERİNİ ARTIRMAK GEREKİYOR"

Özdağ, Cumhuriyet gazetesine yaptığı değerlendirmede, "Geçmişte siyasetçilere ve gazetecilere yönelik çok sayıda suikast girişimi oldu. Seçime az bir zaman kala Kılıçdaroğlu'nun adaylığı kesinleştikçe suikast girişimi ihtimalini de daha çok düşünmek gerekiyor. Bu nedenle koruma tedbirlerini artırmak gerekiyor" dedi.

CHP'Lİ İSİM İDDİALARI DOĞRULADI

CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak ise iddiaları doğruladı. Toprak, "Duyumlar almadığımızı söyleyemeyiz. Ancak devletin bu konuda duyarlılık göstereceğine inanıyoruz. Devletin elinde istihbarat imkânı var. Bu konuda deneyimli, namuslu insanlar var. Onlara güveniyoruz. Bu ihbarları gözden geçiriyorlardır" dedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Gelecek Partisi Erdoğan Toprak Selçuk Özdağ Türkiye Selçuk Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

ayşe kart :

vatan hainleri işbaşında ama bu millet sağduyuludur.oyuna gelmeyecek bir zamanlar bunu tecrube etmiş bir milletiz.kardeşi kardeşe kırdırma.elde kocaman bir sıfır.o yüzden siyasiler usluplarına dikkat etmeli.

263
12
yanıtYanıtla
Cevap :

Faili meçhuller ne olacak Ayşe Hanım sorarım size.

yanıt1
yanıt0
Beyzade Onur:

Kesin eski akp li dir kılıçdaroğluna yamanmak için

148
76
yanıtYanıtla
ismail bey :

Bay kemale kim, niye suikast yapsın ki ?.. Kendi içlerindeki brütüslere dikkat etsinler..

24
9
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Bay bay Kemal sen bir yerlerden düşme yeter. Malum gözünün önünü göremiyorsun. Kendine dikkat et. Allaha emanet ol.

12
14
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bu söylentiler karşısında yetkili ve sorumlular gerekli önlemleri almaya mecburdurlar söz konusu olan sıradan biri değil ülkeyi yönetmeye en güçlü adaylardan birisidir

2
6
yanıtYanıtla
Gökhan Efe:

Her seçim öncesi magduriyet oyunlarına devam. Anlaşıldı yine kaybedecek CHP

2
1
yanıtYanıtla
Hayrettin Karadaş:

BAYKEMALL olmasa kime güleceğiz..yapmayın sakın...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title