Haberler

Fatma Şahin mazbatasını aldı: Gaziantep modeli, Türkiye modeli olana kadar durmak yok

Güncelleme:

3. kez Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Fatma Şahin, mazbatasını aldı. Törende konuşan Şahin, "Gaziantep modeli, Türkiye modeli olana kadar durmak yok yola devam" ifadelerini kullandı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Öyle bir kazandık ki başkanları olarak herkesin bizde adaleti, emniyeti, kendini bulduğu yeni bir döneme 'Bismillah' diyerek başlıyoruz" sözleriyle yeni dönemine resmen başladı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde tekrardan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Fatma Şahin mazbatasını Gaziantep Adliyesi'nde düzenlenen törenle aldı. Mehmet Uygun Konferans Salonu'nda düzenlenen teslim töreninde Başkan Fatma Şahin'e mazbatasını İl Seçim Başkanı Atilla Kasapoğlu takdim etti. Ustalık dönemine resmen başlayan Şahin, 1Söz de kararda milletindir1 diyerek hemşerilerine ve yol arkadaşlarına verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti.

"BUZ MAZBATA SİZLERİN ŞAHİTLİĞİYLE BİZE VERİLDİ"

Gaziantep Modeli'nin Türkiye modeli olana kadar durmadan çalışacaklarını dile getiren Başkan Şahin, "Türkiye Yüzyılı Belediyeciliğinde Gaziantep öncü ve lider çalışmasına devam edene kadar durmak yok yola devam diyoruz. Adalet mülkün temeli. Türkiye Cumhuriyeti demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti. Hukuk devletinin gereği olarak bugün çalışmalar tamamlandı. Bu mazbata sizlerin şahitliğiyle bize verildi. Bu benim için çok önemli" şeklinde konuştu.

Fatma Şahin mazbatasını aldı: Gaziantep modeli, Türkiye modeli olana kadar durma yok yola devam

"BİZDE HER BİTİŞ YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR"

Doğduğu şehre 3. defa hizmet etmenin şükrünü ve mutluluğunu dile getiren Başkan Şahin, "Biz makamın büyük bir sınav olduğunu, hemşerilerimizin doğumdan ölüme kadar yanında olmamız gerektiğini, onların dualarıyla millete hizmet etmemiz gerektiğine inanmış olan bir takımın parçasıyız. Bu mazbatayı 2 milyon şehirdeki her bir kardeşim adına alıyorum. Yetim, yoksul, mağdur, muhtaç, Türkiye Yüzyılı Belediyeciliğinin şefkatli yüzü olan kardeşlerimin duası adına alıyorum. Öyle bir kazandık ki, başkanları olarak herkesin bizde adaleti, emniyeti, kendini bulduğu yeni bir döneme bismillah diyerek başlıyoruz. Bizde her bitiş yeni bir başlangıçtır" diye konuştu.

Fatma Şahin mazbatasını aldı: Gaziantep modeli, Türkiye modeli olana kadar durma yok yola devam

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Fatma Şahin Gaziantep Türkiye Yerel Haberler Belediye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Tuncay C:

40 yıllık antepliyim .ve Antep'te yaşıyorum . Gaziantep modeli neymiş ben görmedim başkan hanım beyi kasdediyor ..Antep çok kotu vaziyette biri bana Antep modelini anlatsın

23
5
yanıtYanıtla
Sinan Meydan:

He he

yanıt1
yanıt15
sade vatandaş:

antep modeli oraları bolbol suriyeli afganlılarla doldurmaktır Gaziantepe hayırlı uğurlu olsun

yanıt0
yanıt1
Narter Nart:

lütfen... yavaş... biz çok sensei gördük... kendisini usta sanan...

20
3
yanıtYanıtla
Fatih Yıldırım:

BEN 47 YILDIR GAZİANTEP'TE YAŞIYORUM VE BELEDİYE ÇALIŞANIYIM... HER ŞEY ANLATILDIĞI GİBİ DEĞİL. ANTEP'İ KEŞKE BAŞKAN HANIM YÖNETİYOR OLSAYDI. ANTEP'İ FATMA BAŞKAN DEĞİL, SAĞINDAKİ SOLUNDAKİLER YÖNETİYOR. SAĞDAN SOLDAN KASTIMI UMARIM ANLAMIŞSINIZDIR??

19
0
yanıtYanıtla
Beyaz:

Bu kadının ne birikimi ne tecrübesi var oturtmuşlar

13
1
yanıtYanıtla
Fırat Günay:

Bitmiyor borojeler, modeller, başlangıçlar. Fasulye gibi nimetten sayılmak.

11
1
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

kim,ne olursa olsun sakın ola ki adaletsizlik yapıp kul millet tetim hakkı yiyerek besmele çekmeyin ne Allah kabul eder ne kul hakkını helal eder bunun hesabını kim olursa olsun mahkeme i kübrada veremez

8
0
yanıtYanıtla
Kadir:

hayırlı olsun

1
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title