Haberler

MHP'nin teşkilatı neden feshettiği ortaya çıktı! Eski Diyarbakır il başkanı cinsel istismar suçundan tutuklandı

MHP yönetimi tarafından kapatılan Diyarbakır il başkanlığına polis operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan Eski MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, dün sosyal medya hesabından, "MHP Diyarbakır il teşkilatımız görülen lüzum üzerine parti tüzüğümüzün ilgili maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden feshedilmiş, il başkanlığımız kapatılmıştır" açıklamasını yapmıştı.

OPERASYON DÜZENLENDİ

MHP'den yapılan açıklamanın ardından Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın açtığı bir soruşturma kapsamında MHP Diyarbakır İl Başkanlığı yöneticilerine operasyon düzenlendi. Operasyonda, MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp ile bazı yönetim kurulu üyeleri gözaltına alındı.

Eski MHP Diyarbakır İl Başkanı Kayaalp cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı

CİNSEL İSTİSMAR SUÇLAMASIYLA TUTUKLANDI

Dün gece gözaltına alınan Kayaalp, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Kayaalp, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "cinsel istismar" suçlamasıyla tutuklandı.

DİYARBAKIR BAROSU'NDAN AÇIKLAMA

Diyarbakır Barosu Çocuk Hakları Merkezi'nin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Kamuoyuna yansıyan Cihan Kayaalp'ın çocuğun cinsel istimarı suçlamasıyla tutuklandığı dosyada merkez olarak istismara maruz bırakılan çocuğa hukuki destek verdiğimizi ve dosyanın takipçisi olmaya devam edeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız."

MHP'nin teşkilatı neden feshettiği ortaya çıktı! Eski Diyarbakır il başkanı cinsel istismar suçundan tutuklandı

BAŞKANLIĞIN KAPATILMA TALİMATINI BAHÇELİ VERMİŞ

Eski MHP Diyarbakır Kocaköy İlçe Başkanı Zeynel Can, "Dolandırıcılık ve ahlak masası Diyarbakır İl Başkanlığı'na gidip oradakileri gözaltına aldı" dedi. Can ayrıca Bahçeli'nin Diyarbakır İl Başkanlığı'nın kapatılması yönünde talimat verdiğini aktardı.

Kaynak: AA / Politika

Cihan Kayaalp Diyarbakır Haberler

Bakmadan Geçme

İhsan Anlı kimdir? Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı yaşıyor mu, kaç yaşında? Yeni Renault Duster ne kadar? Renault Duster Bursa'da mı üretilecek? Yeni Renault Duster özellikleri! Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır?
500

Yorumlar (11)

Abdullah :

bunlara oy verende bunlar gibidir

32
11
yanıtYanıtla
Orhan Demiral:

Aynı şeyi bir cehapeli yapsaydı vayy ki vayy

33
4
yanıtYanıtla
Mustafa TekkaleMMM:

Ülkü ocaklarında suça bulaşma oranına bakmak lazım. Çek senet mafya yaralama ihaleye fesat karıştırma taciz ile çok fazla anılır oldu.

26
4
yanıtYanıtla
Abrek Çestav:

Gerçek milliyetçi bir kişi vardi onuda MHP ye yar etmediniz. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu agabeydi. Şuan mhp iktidardı. Rahmetli olsaydi.

28
2
yanıtYanıtla
atilla:

Çerkez adam rahmetli oldu zaten

yanıt1
yanıt0
Osman Tokgonul:

Bir telaşla : - Kapatın lan kapatın, kimse kontrole gelmeden kapatın !....... Sanki il başkanlığını kapatmakla aklanacaklarını zannediyorlar ... Beyler , yalnız ,bir kişinin yaptığını da belli kitlesi olan kişilere mal etmekte bence yanlış olur .

14
1
yanıtYanıtla
Abdullah :

Hepside ayni zihniyet ezelden beri vatan milet deyip en büyük kötülüğü bu vatana yapan MHP oldu

yanıt14
yanıt5
Osman Tokgonul:

Bak Abdullah kardeşim , Allah Hasanın günahını ( Borcunu ) Hüseyin'den sormazken biz bir densizin yaptığını da " O yaptıysa diğerleri de yapar " diyemeyiz , değil mi ? Yalnız aman ha beni MHP ile yaftalamayın . Gerçi onlarda bizim kardeşimiz . Lan kalp kırmamak ne kadar zormuş .

yanıt2
yanıt7
Abdullah :

MHP’den başka ne beklenir sizce

11
1
yanıtYanıtla
Mahfuz Demirtaş:

Bir gün önce yakalansaydı mhpli olurdu. Bir gün önce istifa etmiş eski mhpli olmuş

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title