Haberler

CHP, Binali Yıldırım'ın memleketinde 43 yıl sonra İl Genel Meclis Üyesi çıkarttı

Güncelleme:

Erzincan'ın Refahiye ilçesinde CHP'nin İl Genel Meclisi Üyesi için seçim sonuçlarına itirazı sonucu AK Parti 1 meclis üyesi kaybetti.

Erzincan'ın Refahiye ilçesinde CHP'nin İl Genel Meclisi Üyesi için seçim sonuçlarına itirazı sonucu AK Parti 1 meclis üyesi kaybetti. Böylelikle CHP, 43 yıl sonra Binali Yıldırım'ın ilçesinde İl Genel Meclis Üyesi çıkartmış oldu.

1 OY FARKLA MECLİS ÜYESİ CHP'YE GEÇTİ

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, CHP yönetimi Refahiye ilçesindeki sayımlar ile ilgili özellikle İl Genel Meclisi ile ilgili sayımlarda hataların olduğunu gerekçe göstererek oy pusulalarının yeniden sayılmasını İlçe Seçim Kurulu'ndan istedi. YSK'nın itirazı kabul etmesi üzerine Erzincan Adliyesinde oy pusulaları yeniden sayıldı. Yapılan sayım sonucunda 1 oy farkla İl Genel Meclis üyesi AKP'den CHP'ye geçti. Hasan Özmen CHP İl Genel Meclis üyesi oldu.

CHP, Binali Yıldırım'ın memleketinde 43 yıl sonra İl Genel Meclis Üyesi çıkarttıHasan Özmen

CHP'DEN '43 YIL ARADAN SONRA' AÇIKLAMASI

Konuya ilişkin CHP'den yapılan açıklamada, "43 yıl aradan sonra, bu dönem için iddiamız olan Refahiye'mizde İl Genel Meclis Üyesi çıkartabilmek bizler için gurur kaynağı oldu. Seçim sonuçlarına itirazımız üzerine seçim kurulunda yapılan sayım neticesinde adayımız Hasan Özmen seçimi kazanmıştır. Kendisini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz." denildi.

CHP, Binali Yıldırım'ın memleketinde 43 yıl sonra İl Genel Meclis Üyesi çıkarttı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Binali Yıldırım Refahiye AK Parti Erzincan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Reçel Tahin Etsoğan:

Mükemmel Türkçe yazı yazması ile hafızalara kazınan Üniversite mezunu son başbakanımızı sevgi ve saygı ile yad ediyorum... Büyüksün Milyonali reis... :)))

54
10
yanıtYanıtla
Oliver:

ne milyonu milyar milyar :)))

yanıt16
yanıt0
Ahmet Erdoğan:

her yorumda sen varsın ismi bozuk

yanıt10
yanıt10
Hek Tor:

Memleketi Erzincan'ı bile iyi tanımayan birin, zamanında İzmir'e milletvekili yaptılar iyi mi... Hem de bilgiç bilgiç Kaf Kuf Küf Sin Küf falan diyerek. Bunu bir Karşıyakalı olarak hiç hazmedemiyorum, hem de devamlı Omeprazol, Bifren, Mylanta ve Metoklopramid aldığım halde.

yanıt0
yanıt0
YILDIRAY YILDIRIM:

bu sefer iyi çalamamışlar oyları

28
8
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Hadis-i Şerif: ''Nasılsanız öyle yönetilirsiniz.''

20
2
yanıtYanıtla
Damla Sengul:

kıskanmayin.

3
15
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

çıkmasa ne olurdu sanki herkes onu canı gönülden seviyor Allah beni birisiyle? aynı memleketten olmak nasip ihsan etmesin ben kendimi her zaman Atatürkün bu milletle birlikte düşmanla savaşarak kurtarıp kurduğu bağımsız demokratik laik Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan gurur ve onur duyuyorum gerisi boş gerisi teferruat

7
5
yanıtYanıtla
Kurt Savaş:

Erzincanlı olmak milliyetci olmaktır. Konu kapandı

3
9
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

milliyetçi olmak için geçmişi kökeni ne olursa olsun farketmez Atatürkün bu milletle kurmuş olduğu bağımsız demokratik laik Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ,buda yetmez buna gönülden inanmak lazım böyle olmayanlara ise ben tırıvırı vatandaşı diyorum

yanıt6
yanıt2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title