Haberler

Erdoğan, YSK'ya "Bu adama bedel ödetin" çağrısında bulundu! Kılıçdaroğlu'ndan yanıt gecikmedi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bizim elimizdeki seçmen bilgileri, Yüksek Seçim Kurulu'nun elinde yok" açıklamasına sert tepki gösterdi. YSK Başkanı'nın konuyu yargıya taşıması için çağrı yapan Erdoğan, ''Yargıya taşımak suretiyle artık bu adama bedel ödetmeli" dedi. Erdoğan'ın sözlerine Twitter hesabından yanıt veren Kılıçdaroğlu ise "Bana bedel ödetecekmişsin. Sen bu millete artık hiçbir bedel ödetemezsin. Kimse korkmasın" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ''Bizdeki seçmen bilgileri Yüksek Seçim Kurulu'nda (YSK) bile yok'' sözleri de soruldu.

''YSK KONUYU YARGIYA TAŞIMALI''

"Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamalarına inanıyor musunuz?'' diyen Erdoğan şöyle konuştu; ''Adamın hayatı yalan. Bir şey bildiğinden değil. Tabii bana göre, YSK Başkanı ve ekibi bunu yargıya taşımalı.

''KILIÇDAROĞLU HAKİM, SAVCIYA SALDIRIYOR BEDEL ÖDEMELİ''

Yargıya taşımak suretiyle artık bu adama bedel ödetmeli. Yeri geliyor savcılara saldırıyor, yeri geliyor hakimlere saldırıyor ama nedense onlar çekiniyorlar, korkuyorlar. Anayasayla teminat altındasınız. Anayasa'da bununla ilgili 'Kesinlikle yargıya yönelik bu tür beyanlarda bulunulamaz' diyor. İnşallah 2023'te milletim sandıkta buna bir kez daha dersini verecek."

KILIÇDAROĞLU'NDAN JET YANIT: SEN BU MİLLETE ARTIK HİÇBİR BEDEL ÖDETEMEZSİN

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Lviv'deki tarihi zirve sonrası Türkiye'ye dönüşünde kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ise jet yanıt geldi. Twitter hesabından Erdoğan'a yanıt veren Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı;

"Erdoğan "Kılıçdaroğlu yeri geliyor savcılara, yeri geliyor hakimlere saldırıyor. Ama nedense onlar çekiniyorlar" demiş. Onun için mi davalarımızın hakimlerini değiştirdin? Bir de bana bedel ödetecekmişsin. Sen bu millete artık hiçbir bedel ödetemezsin. Kimse korkmasın."

Erdoğan, YSK'ya 'Bu adama bedel ödetin' çağrısında bulundu! Kılıçdaroğlu'ndan yanıt gecikmedi

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete zam yapılacak mı, yüzde kaç zam yapılacak? Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (10)

Murat Kılıç:

Kılıçtaroğlunun söylediklerini Erdoğan söylese ülkede yer yerinden oynardı. Ne demek YSK nın bile elinde olmayan bilgiler bizde var. Bu ülkede bu zihniyete dokunabilecek hiç mi savcı hakim yok.

94
193
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Türkiye'de bilinçli seçmen olsa CHP %5,'den Kılıçdaroğlu ise %1'den fazla oy almaması gerekirdi.

103
182
yanıtYanıtla
x girilmez:

Peki bu cümleyi akp kursa neler söylenirdi.. sandığa müdahaleden oy çalmaktan tutunda kirli kirli söylemler, son zamanlarda Chp bürokrasiye sızarak akp nin adımları takip edip bunları dile getirip biz yaptırdık algısı ile gündeme geliyor anlaşılacağı üzere Erdoğana karşı oyun büyük

105
170
yanıtYanıtla
bekir yapici:

YSK isteyen her partiye halka aciklanmamak sartiyla secmen verilerini verir chp bu verilerdeki yikilmis veya olmayan evlerde belirtilen veya öldügü halde secmen listesinden düsürülmemisleri tesbit ederek yani yanlisliklari arastirarak YSK´ya bildirmis olay bu kadar basit adamlar acikladi siz hala carpitma derdindesiniz

yanıt42
yanıt16
Sanane Adımdan :

şunun tam tersi olsaydı şuan neler neler söylerlerdi ysk da olmayan bilgiler nasıl oluyor da kılıçdaroğlunun elinde oluyor abi böyle bi saçmalık olabilir mi hırsızlık bu oy çalmaktır

103
116
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

sen onu bunu bırakta ülkenin işsiz gençleri ve bu aşırı pahahalılık hakkında konuş biraz.

yanıt137
yanıt75
Fahri Çelik :

Bay Kemal fena korkmuş. Muhalefet hala alternaif ışığı bile yok sizde.

53
105
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Ona çağrı değil talimat deniyor beyaaaa. Türkçeyi çarpıtmayalım lütfen.

107
14
yanıtYanıtla
TANER YILDIZ:

kitlerdeki taşeronlar kadro bekliyor

29
57
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

yok kadro madro, çalışın!

yanıt39
yanıt20
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title