Haberler

Erdoğan'ın vatandaşın talebini duyunca "Söyleyin o yapar" sözleriyle işaret ettiği Mansur Yavaş'tan yanıt gecikmedi

Güncelleme:

Etlik Şehir Hastanesi'nin açılışına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisinden hastaneye yol yapılmasını isteyen bir vatandaşa, "Onu da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'na söylersiniz o yapar" yanıtını verdi. Sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine yanıt olarak Etlik Şehir Hastanesi'ne yapılan bir yolun fotoğrafını paylaşan Mansur Yavaş, "Günlerdir planlı sürdürdüğümüz çalışma tamamlanınca her zaman olduğu gibi maliyetini de pankartla hemşehrilerimize duyuracağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Etlik Şehir Hastanesi'nin açılışında konuştu. Konuşmasının ardından kurdele kesimine geçen Erdoğan'la hastanenin yollarının yapılmasını isteyen bir vatandaş arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

ERDOĞAN: ABB BAŞKANINA SÖYLERSİNİZ O YAPAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu hastane bu noktaya geldi ama natamam. Peki buranın eksiği ne?" dedi. Kabalıktan yükselen bir ses, yolların yapılmasını talep etti. O anlarda duraksayan Erdoğan, "Bir dur, bir dur. Onu da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'na söylersiniz o yapar. Merak etme onu da Ulaştırma Bakanı'mız yapacak" ifadelerini kullandı.

"HER ŞEY TAMAM, EKSİĞİMİZ YEŞİLLİK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine, "Şimdi burada çevre düzenlemesi konusunda eksiğimiz var. Nedir o? Yeşillik, yeşillik... Fidanlar, ağaçlar dikilmiş. Bir de bunu yeşilliklerle güçlendirirsek tadına doyum olmaz" diyerek devam etti.

MANSUR YAVAŞ'TAN YANIT GECİKMEDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hastane açılışında kendisiyle ilgili sarf ettiği sözlere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

"MALİYETİNİ DE HEMŞEHRİLERİMİZE DUYURACAĞIZ"

Etlik Şehir Hastanesi'ne yapılan bir yolun fotoğrafını paylaşan Mansur Yavaş, attığı tweet'te "Günlerdir planlı sürdürdüğümüz çalışma tamamlanınca her zaman olduğu gibi maliyetini de pankartla hemşehrilerimize duyuracağız" ifadesini kullandı.

Erdoğan'ın vatandaşın talebini duyunca 'Söyleyin o yapar' sözleriyle işaret ettiği Mansur Yavaş'tan yanıt gecikmedi

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Recep Tayyip Erdoğan Ankar Haber Ajansı Mansur Yavaş Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (35)

Tahsin Şeherli:

Bir cumhur başkanının Belediye başkanları ile polemiğe girmesi çok nezaketsiz diye düşünüyorum

538
177
yanıtYanıtla
Orhan Demir:

Artik degistirelim, 20 yil yetti!

169
226
yanıtYanıtla
rizeli:

6 lı masa bu ülkenin dertlerini çözecek bi adayı açıklasalar gerisi gelecek

yanıt35
yanıt31
Harun Bir:

hoop. van minit.

yanıt24
yanıt12
mustafa mermerkaya:

Helal Mansur Baskana.

252
93
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Mansur Yavaş Melih Gökçek kazanmasın diye Başkan seçildi. Ankara on sene önceki Ankara.. Yaptığı bir şey yok. Cumhurbaşkanımız söyleyince aklına gelmiş ve planlamış. Artık siz düşünün. Tabi yaparsa maliyetini o zaman açıklayacakmış. Böyle işteee...

91
235
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Son 1 seneniz kardeş :)

yanıt122
yanıt33
Mehmet Vatandaş:

çalıp çırpmayı, talanı önledi bu kadarı bile yeter... görmek isteyene tabi

yanıt94
yanıt21
Erkan Can :

adam en azından ihaleleri canlı yayınlıyor,yaptığı icraat maliyetlerini de halka sunuyor. benim paramı harcarken bana hesap veriyor.

yanıt64
yanıt14
ismail bey :

Birileri çalıp. çırpmayı önledi demiş. Hiç bir iş yapmayan belediyenin bütübn borcunu kapatıp, kasasında şu an 5 milyar para olmalı ama mansur belediye zararda yor. Nasıl oluyor.

yanıt6
yanıt13
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title