Haberler

Erdoğan'ın basketbol oynadığı görüntüyü eleştiren Hüseyin Baş'a Mustafa Varank'tan ağır yanıt

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın basketbol oynadığı görüntülerle ilgili "Liderinizin genç olmadığını ancak gençmiş gibi gösterilmeye ihtiyacı olduğunu ilan ettiğiniz anlamını taşıyor. Ve komik duruyor" şeklinde bir paylaşım yapan Hüseyin Baş'a yanıt Mustafa Varank'tan geldi. Baş'a babası üzerinden göndermede bulunan Varank, "Asıl komik olan, şeyhlik iddiasındaki babasından miras olarak parti devralıp siyasetçiyim diye utanmadan ortalıkta gezip yorum yapabilmek" ifadelerini kullandı.

Son dönemlerde sağlık sorunları yaşadığı öne sürülen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın basketbol oynadığı görüntüler büyük yankı uyandırdı. Kısa sürede sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlenen videoya en ilginç tepki Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş'tan geldi. Paylaşılan videoyu "komik" olarak nitelendiren Hüseyin Baş'a yanıt AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank'tan geldi.

GÖRÜNTÜLERİ VARANK PAYLAŞTI

Dün öğlen saatlerinde Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile oynadıkları basketbol maçına ait görüntüleri, "Arada maçtan kaytarıp video çektiğim doğrudur" notuyla Twitter hesabından paylaştı. Erdoğan'ın oyun sırasında dinç ve zinde olduğunu gösteren görüntüler, kısa sürede gündemin öne çıkan konularından biri haline geldi.

"GENÇ GÖSTERİLME İHTİYACI"

Görüntülerle ilgili Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Hüseyin Baş'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Görüntüyü komik bulduğunu belirten Baş, "Basketbol oynadığı videoları yayıp bizim liderimiz hala çok genç pazarlaması yapmak aslında liderinizin genç olmadığını ancak gençmiş gibi gösterilmeye ihtiyacı olduğunu ilan ettiğiniz anlamını taşıyor. Ve komik duruyor" ifadelerine yer verdi.

Erdoğan'ın basketbol oynadığı görüntüyü eleştiren Hüseyin Baş'a Mustafa Varank'tan ağır yanıt

VARANK'IN YANITI ÇOK SERT OLDU

Hüseyin Baş'ın bu paylaşımına Mustafa Varank'tan çok sert bir yanıt geldi. Hüseyin Baş'a babası Haydar Baş üzerinden yanıt veren Varank, şu paylaşımı yaptı: "Asıl komik olan, şeyhlik iddiasındaki babasından miras olarak parti devralıp siyasetçiyim diye utanmadan ortalıkta gezip yorum yapabilmek."

Erdoğan'ın basketbol oynadığı görüntüyü eleştiren Hüseyin Baş'a Mustafa Varank'tan ağır yanıt

"HADDİNİ AŞMA, SONRA ÜZÜLÜRSÜN"

Çok geçmeden Hüseyin Baş'tan da Varank'ın bu çıkışına yanıt geldi. Varank'ın paylaşımını alıntılayan Baş, "Hayatta neye inanırım biliyor musunuz? Kimse bu arkadaş gibi yalan ve iftiraya sarılmamalı, haddini de aşmamalı. Sonra üzülür… Öte yandan utanması gereken babasının partisini yöneten biri değildir, devletin malını babasının malı gibi çarçur edenler, milletin hakkını sağa sola peşkeş çekenlerdir. Ayrıca babam şeyh olsaydı dizinin dibinden ayrılmazdınız zira bayılırsınız şeyhlere" ifadelerini kullandı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Mustafa Varank Hüseyin Baş Basketbol Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (27)

Kenan Ozkan:

Çok güzel cevap. Yaşlılar basketbol oynayamaz diye bir kuralmı var. Soyadın baş ama içi boş bir baş

305
210
yanıtYanıtla
Adil Akmaz:

Reisi eleştirmeye senin ve avanelerinin çapı yetmez

274
126
yanıtYanıtla
Demet Alptekin:

Bu da kim?

285
86
yanıtYanıtla
Vatan Aşığı:

Sayın Cumhurbaşkanımız sizden daha güçlü olduğu için eleştiriyor olabilir misiniz acaba ? Ki, belli ki Erdoğan sizi yene yene ruh sağlığınızı da bozmuş sizin :)))

210
104
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Tuvalet Terliğine oy verip biat edeceğini söyleyen Btp usülü Saltanat mirasyedisi...Yirmi yıllık seçim yenilgisi görmeyen, Dünya pollitiginde söz sahibi Lidere ... söz söyleyebilme cesareti....sadece Cahillerde olur...

212
99
yanıtYanıtla
mahmut:

Ne var abi adam yaşına başına bakmıyor. Gençlere örnek olmaya çalışmış. kötü mü? Eline kadeh alıp gençleri alkole mi davet etseydi???? Kurban olun Reise

223
86
yanıtYanıtla
Erol Ataş:

Bence adam çok becerikli yaşlı imiş genç imiş pek önemi yok .ayrica herkes yaslanacak . Ben taraftarı değilim ama adam kabiliyetli ...

224
80
yanıtYanıtla
Hasann hasann:

Vurdu gol oldu

228
75
yanıtYanıtla
MIHTAR:

Kesinlikle siyaset genç işi falan değilmiş. Gültekin ile bu bize bunu gösyeriyor. Siyasette tecrübe önemli.

179
77
yanıtYanıtla
Kanzz Onursss:

Reis, canlı yayına cik hadlerini bildir şunlara, herkes bunu bekliyor....

160
79
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title