Haberler

Erbakan'dan sonra Muharrem İnce'nin partisi de Cumhurbaşkanlığı seçimleri için tarafını belirledi

Güncelleme:

"Seçimlere kendi adayımızla gireceğiz" diyen Fatih Erbakan'dan sonra Muharrem İnce'nin CHP'den ayrılarak kurduğu Memleket Partisi de, 2023 seçimleri için tarafını belirledi. Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Osman Serkan İleri, ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısında kim kalırsa o adaya destek vereceklerini dile getirdi.

CHP'den ayrılan Muharrem İnce, Memleket Partisi adı altında yeni bir parti kurmuş ve çalışmalarına başlamıştı. İnce'nin partisi, 2023 seçimlerine gidilirken yol haritasını da resmen belirledi. Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Osman Serkan İleri parti binasını ziyaret ettiği Niğde'de konuştu.

"ŞU ANDA BİR İTTİFAKTA DEĞİLİZ"

İleri, ittifakların seçime yakın zamanda kurulabileceğini, kendilerinin hiçbir ittifakta olmadığını söyledi. İleri ayrıca genel başkanlarının konu hakkındaki tavırlarının net olduğunu dile getirdi.

"GENEL BAŞKANIMIZIN TAVRI NET"

İleri, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz ekip olarak da genel başkanımızla aynı düşüncedeyiz hiç çatlak ses yok aramızda. Biz kendimizin kalacağını yani Genel Başkanımızın olacağını düşünüyoruz. Velev ki bizim Genel Başkanımız ikinci tura kalmazsa Tayyip Erdoğan'ın karşısındaki, muhtemelen Millet İttifakından bir aday olacaktır, adayı destekleyeceğiz. Cumhur İttifakı'yla hiçbir işimiz olmaz bizim."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Memleket Partisi Muharrem İnce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (28)

ilker ertan:

Ulan sen değil misin chp pkk nin uşağı olmuş diyen! Sonrada Erdoğan'ın karşısındakine vercekmis bak bak cürmün kadar yer yakarsin ince!

639
476
yanıtYanıtla
Mustafa Topcu:

Zaten muharrem ince'ye ve birlikte hareket edeceğini söylediği ittifaka bu aziz milletin teveccüh göstermeyeceğini hep birlikte göreceğiz.Dolayısıyla müsterih olun.

yanıt177
yanıt92
hakan saglam:

Arkadasim 20 yildir verdigin vergiler faize gitti artik oyle bir noktadayizki bundan sonrasi demeliyiz yoksa artik kopruden onceki cikisda olmayacak gormuyomusun fiatlari

yanıt64
yanıt122
Hayri :

Adamların oyu sıfır virgul bilmemkaç yaydıkları havaya bak ancak bozgunculuk yapabilirsiniz kim seçilirse seçilsin zaten devamınız yok seçimden sonra muharrem köydeki kahvede pişpirik oynar geri kalanlarda hangi gemide yer varsa oralara dağılır

731
199
yanıtYanıtla
Ali KARA :

Bir zamanlar Abdülhamid gitsin de kim gelirse gelsin dediler. Abdülhamid Han gitti imparatorluk bitti. Şimdi de R.Tayyip Erdoğan gitsin de kim gelirse gelsin diyorlar. Allah muhafaza...

302
213
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

halkın tarafı belli halkın adamı cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN

212
133
yanıtYanıtla
Murat Sevinç:

Siz kimsiniz onu anlamadık oyunuz neki işiniz zaten recep Tayyip Erdoğan gitsinde kim olursa olsun fark etmez

204
84
yanıtYanıtla
Ahmet Yıldız:

Gidecek ama sende çok iyi biliyorsun

yanıt53
yanıt102
ismail özbey:

Atatürk'ün partisi , PKK'ya hizmet ediyor diyen sensin sayın ince. Şimdide cumhur ittifakının karşısında kim olursa o adayı destekliyeceksin. Çok çelişkili bir adamsın.

181
37
yanıtYanıtla
Abdullah Yıldız:

Hem CHP yi kötü hain de sonra da çık Cumhur ittifakına destek verme bu da bir piyon sen kim memleket partisi kim tek gerçek Recep Tayyip Erdoğan

136
50
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title