Haberler

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin'i ziyaret etti

Güncelleme:

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin'i makamında ziyaret etti. Ziyarette, DP İzmir İl Başkanı Ozan Demirbaş'ın da aralarında olduğu partililer hazır bulundu. Ali Engin, Uysal'a, Narlıdere'de hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi verdi. Engin, ziyaretleri dolayısıyla Uysal ve beraberindekilere teşekkür etti.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal ve beraberindeki heyet, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin'i makamında ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret için İzmir'e gelen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin'i ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette, Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Ozan Demirbaş, Genel İdare Kurulu Üyeleri Osman Varol ve İsmet Hocaoğlu'nun yanı sıra il ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'a, Narlıdere'de gerçekleştirdikleri yatırım ve projeler hakkında bilgi veren Başkan Engin, "Sayın Gültekin Uysal'a Narlıdere'mizde hayata geçirdiğimiz Nar Çiçekleri Anaokullarımız, Çocuk Senfoni Orkestramız, Yukarıköy Projemiz, Pir Sultan Abdal Yaşam Vadimiz gibi hayata dokunun projelerimiz hakkında bilgi verdik. Nazik ziyaretleri ve hoşsohbetleri için Sayın Gültekin Uysal'a ve misafirlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: ANKA / Politika

Gültekin Uysal Engin Uysal Ali Engin Narlıdere İzmir Belediye Yerel Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title