Haberler

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu oyunu Alanya'da kullandı

Güncelleme:

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu oyunu Alanya'da kullandı Bakan Çavuşoğlu: "Siyasi partilerin olduğu pusulayı zarfa zor sığdırdım, katla katla bitmedi, Türkiye demokratik bir ülke" Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekilliği Seçimi için oyunu...

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu oyunu Alanya'da kullandı

Bakan Çavuşoğlu:

"Siyasi partilerin olduğu pusulayı zarfa zor sığdırdım, katla katla bitmedi, Türkiye demokratik bir ülke"

ANTALYA - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekilliği Seçimi için oyunu memleketi Antalya'nın Alanya İlçesinde kullandı. Bakan Çavuşoğlu oy kullanacağı sandığın bulunduğu Türkler Mahallesi Ayşen-Cengiz Urfalıoğlu İlkokulu'na saat 10.00'da eşi Hülya Çavuşoğlu ile geldi. Partililer ve Antalya Milletvekili Adayı eski Süper Lig Hakemi Kuddusi Müftüoğlu'nun karşıladığı Mevlüt Çavuşoğlu, 2333 Nolu sandıkta oyunu eşi Hülya Çavuşoğlu ile kabinlere girerek kullandı.

Oy çıkışında gazetecilere açıklama yapan Mevlüt Çavuşoğlu, "Evet biraz önce oyumuzu kullandık. Vatanımıza, milletimize inşallah hayırlı uğurlu olur. Sadece bizim oyumuz değil, tüm milletimizin oyu. Yurtiçinde, yurtdışında oy kullanan tüm vatandaşlarımızın kullandıkları oyların vatanımıza, milletimize huzur, istikrar, barış, daha güçlü bir Türkiye için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bugüne kadar biz siyasetçiler her şeyi söyledik. Bazen söylenmesi gerekeni söyledik. Bazen belki daha fazlasını söyledik ama bugün söz millette. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir, diyoruz. ve milletimizin ferasetine güveniyoruz. Hayırlı uğurlu olsun tekrar" dedi.

Zarfa zor sığdı

Oy pusulasını zarfa yerleştirmekte zorluk çektiğini belirten Çavuşoğlu, "Özellikle siyasi partilerin olduğu yani milletvekili seçimlerinin olduğu liste çok uzundu. Zarfa zor sığdı. Katla katla bitmedi. Tabii demokratik bir ülkeyiz. Birçok siyasi parti var. Birçok siyasi parti seçim öncesi gerekli kriterleri yerine getirerek seçime katılma hakkı elde etmiş. Dolayısıyla liste baya uzundu. Gelecek sefere herhalde daha büyük bir zarf ayarlanması gerekir" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mevlüt Çavuşoğlu Türkiye Alanya Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title