Haberler

Dışişleri Bakanı Davutoğlu Bayburt'ta

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Artvin’deki gezi ve incelemelerinin ardından Bayburt’a geçti.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Artvin'deki gezi ve incelemelerinin ardından Bayburt'a geçti.

Helikopter ile akşam saatlerinde Bayburt'a gelen Bakan Davutoğlu'nu Genç Osman Stadyumu'nda Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Belediye Başkanı Mete Memiş ve partililer karşıladı.

Bayburt Valiliğine geçen Bakan Davutoğlu, Valilik binası balkonundan vatandaşlara hitap etti. Davutoğlu "Artvin'de de büyük bir coşku ve muhabbetle vatandaşlarımızla kucaklaştık. Bayburt'u ziyaret etmeyi planlıyorduk, ama dış politikadaki bazı acil gelişmeler bizim bu ziyaretimizi erteledi. Geçen partimizin resepsiyonunda il başkanımıza, milletvekilimize söyledim, 'Bayburt'a bir ziyaret borcumuz var, en kısa zamanda ödeyelim' dedim ve Rabbime hamdolsun ki bu borcumuzu ödemek imkanı nasip oldu. Bayburt'un gönlümüzde ayrı yeri var. Yiğidimizin harman olduğu yerdir. Anadolumuzun sevdasının, aşkının terennüm ettiği yerdir. Bayburt ayaktaysa Anadolumuzun yaylası, kalesi sağlam ellerde demektir. Bayburt Anadolu'nun hep bir kalesi, bir muhabbet deryası oldu. Bizimle buluşma konusunda bu kadar muhabbetle beklediğiniz için size bir kere daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bakan Ahmet Davutoğlu valilik programının ardından Bayburt Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Vatandaşlar Bakan Davutoğlu'na yoğun sevgi gösterisinde bulundular. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Davutoğlu Bünyamin Özbek Bayburt Artvin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title