Haberler

Davutoğlu, Bahçeli'ye "Serok Erdoğan" sloganını sordu: Hala aday belli, karar net mi?

Güncelleme:

Diyarbakır programında Cumhurbaşkanı Erdoğan için atılan "Serok Erdoğan" sloganlarına değinen Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, kendisini bu ifade üzerinden eleştiren Bahçeli'ye "O yüzden sormak istedim hala 'Aday belli, karar net' mi?" sözleriyle yüklendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış töreni için gittiği Diyarbakır'da "İlk Oyum Erdoğan'a İlk Oyum AK Parti'ye" programına katıldı. Salona gelenler "Biji Erdoğan" ve "Serok Erdoğan" sloganları attı.

DAVUTOĞLU'NDAN BAHÇELİ'YE GÖNDERME

Erdoğan için atılan bu sloganlarla ilgili Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Davutoğlu, sık sık kendisini "Serok Ahmet" ifadesiyle eleştiren MHP lideri Devlet Bahçeli'ye "Sayın Bahçeli, Diyarbakır'da atılan 'Serok Erdoğan' sloganlarını duydunuz mu? Biz gurur duyarız ama siz sevmezsiniz bu ifadeyi. O yüzden sormak istedim hala 'Aday belli, karar net' mi?" sözleriyle göndermede bulundu.

İşte Davutoğlu'nun o paylaşımı;

Davutoğlu, Bahçeli'ye 'Serok Erdoğan' sloganını sordu: Hala aday belli, karar net mi?

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli daha önce yaptığı açıklamada Ahmet Davutoğlu'nu hedef almıştı. Bahçeli konuşmasında şu ifadelere yer vermişti: "Serok Ahmet'in gündemde olduğu her dönemde Türkiye'de bir sorun olmuştur. Bu şahıs bereketsizliğinin faturasını önce şahsına kesmelidir. MHP'yle didişmek onun haddi ve havsalasının alacağı bir konu değildir. Hangi şaibeli odaklara el açtığı artık ortadadır."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ahmet Davutoğlu Devlet Bahçeli Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 9 Mayıs Perşembe Survivor yeni bölüm! Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçından görüntüler! Survivor'da dün akşam kim elendi? 9 Mayıs Survivor elenen isim kim? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz olacak? Koç Metalurji kaç lot verir? İstanbul'da bugün yağmur yağacak mı? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak, sıcak mı, yağmurlu mu? 9 Mayıs Perşembe hava durumu! 10 Mayıs Cuma günü okullar tatil mi? 10 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi? İOKBS BURSLULUK SINAV SONUÇLARI 2024! İOKBS bursluluk sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? SURVIVOR FURKAN KIZILAY KİMDİR? Furkan Kızılay kaç yaşında, nereli? Furkan elendi mi? 9 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (12)

Zamanla Akıllanan Adam:

TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ TERÖRİSTLERİ KİMYASAL SİLAH KULLANARAK ÖLDÜRDÜ DİYEN CHP MİLLET VEKLİ SEZGİN TANRIKULU'NU GÖRMEYİP. ÜLKÜCÜLERİ SEROK ERDOĞAN SÖYLEMİ ÜZERİNDEN AYRIŞTIRMAK NE KADAR DA AKIL DIŞI.

151
99
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

onu görmediğimizi, şiddet ve nefretle en ağır şekilde kınamadığımızı, kim olursa olsun teröriste her çeşit silahla karşılık verilmesi gerektiğini söylemediğimizi nereden çıkardınız ??

yanıt29
yanıt22
Nurullah Ak:

Eyyy Reis bir KARS lı olarak benim canım tüm sülalem sana feda olsun

106
107
yanıtYanıtla
ERKAN :

kimse mhp kadar düşmedi. yazık gerçekten yazık bu partiye

95
70
yanıtYanıtla
sivri:

bahçeli bunuda afiyetle yutar merak etmeyin nasılsa mhp diye bir parti kalmadı seçimde tamamen ortadan kalkacak

72
55
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Hoş geldin serok Bahçeli demek için bekleniyor kendileri:)

93
14
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

sayın bahçeli çok muhterem bir zattır 28 şubat zamanının kaolisyonundaki gülü bugünün hoş sesli bülbülüdür her dönem bir tarafa döner kimseyi üzmez

61
24
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Diyarbakır'a mitinge giderse onu da "serok Bahçeli" diye karşılamaya hazırlanıyor haberi olsun:)

50
14
yanıtYanıtla
ismail bey :

Erdoğana, kürt halkı serok, yani önder, şef, reis demiştir. Davutoğluna serok diyenler şehirdeki halk kitlesi değildir, karıştırmayalım..

4
1
yanıtYanıtla
Muhammed Nazif Dusunceli:

Serok lîder anlamına geliyor benim anlamadığım bu lafta ne varda bu kadar buyutuldu? Bu kadarda cahil olmayın yine sazanlar atlamış her zamanki gibi:)

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title