Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi kabul edecek

Güncelleme:

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları 18. gününde de sürerken dikkat çeken bir ziyaret gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de bugün İsrail'e 24 saat süre veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Beştepe'de bir araya gelecek. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabul, saat 15.00'te gerçekleşecek.

BAHÇELİ 24 SAAT SÜRE VERMİŞTİ

İki liderin görüşmesinde İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıyla ilgili son durumu ele alacağı öne sürüldü. Bahçeli birkaç gün önce sosyal medya hesabından zehir zemberek bir açıklama yayınlayarak "Milliyetçi Hareket Partisi olarak çağrımız şudur, eğer bugünden itibaren 24 saat içinde ateşkes sağlanamazsa, saldırılar durmazsa, mazlumların üzerine bombalar bırakılmaya ısrarla devam ederse, milletimle açık açık paylaşıyorum ki Türkiye süratle devreye girmeli" demişti.

"GAZZE'Yİ KORUMA MİSYONU TÜRK MİLLETİNİN ÜZERİNDEDİR"

Bahçeli bugün grup toplantısında ise aynı konuyu yeniden gündeme getirerek, "24 saat dolmuştur, Türkiye Cumhuriyet insanlık nam ve hesabına, barış ve çözüm iklimini yeşertmek adına her türlü müdahale ve mücadeleye hazır ve kararlı olmalıdır. Gazze'yi koruma ve kollama misyonu Türk milletinin üzerindedir" ifadelerini kullandı.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Devlet Bahçeli İsrail Gazze MHP Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title