Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşen El Salvador Devlet Başkanı sosyal medyadan espriyi patlattı

Güncelleme:

El Salvador Devlet Başkanı Bukele, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmede askerlere, "Merhaba asker" diye seslendiği anları "Türkçe dersinde sözlüye kalkınca ben" notuyla paylaştı.

El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle gerçekleştirdiği Türkiye ziyaretinde sosyal medya hesabından yaptığı esprili paylaşımları gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşen El Salvador Devlet Başkanı sosyal medyadan espriyi patlattı

"TÜRKÇE DERSİNDE SÖZLÜYE KALKINCA BEN"

Bukele, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Külliye'de düzenlenen resmi törende askerlere "Merhaba asker" diye seslendiği anları paylaştı. Bu gönderiyi ise "Türkçe dersinde sözlüye kalkınca ben!" sözleriyle paylaştı. Tweet çok sayıda beğeni ve paylaşım aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşen El Salvador Devlet Başkanı sosyal medyadan espriyi patlattı

BİTCOİN PAYLAŞIMI DA GÜNDEM OLMUŞTU

Türkiye'ye geldiğini de Twitter hesabından duyuran Bukele, "Öncelikle Bitcoin diyarı El Salvador'dan tüm Türkiye'ye selamlar" paylaşımını yapmıştı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (13)

Haydar:

El salvadora yardım cami kuran kursu ve külliye inşaatı ne zaman başlıyor.

210
173
yanıtYanıtla
mesut:

Zorunuza gidiyo dimi la :)

yanıt53
yanıt20
Sevda Gül :

Eminim onlar sizden daha çok vicdanli!

yanıt68
yanıt22
Haydar:

Mesut el salvadorun Türkiyeden çok uzaklarda amerika kıtasında olduğunu yüzde yüz hıristiyan bir ülke olduğunu biliyonmu la

yanıt9
yanıt21
MASARİ:

Ne kadar gereksiz ülke varsa hepsiyle görüşüyorlar..

79
184
yanıtYanıtla
burakk:

O gereksiz dediğin ülkelerin Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda (1) Oy hakkı var biliyor musun. Onlarca gereksiz ülkenin oyunu toplarsan lehine karar çıkartıyorsun .Biraz oku , araştır.

yanıt157
yanıt17
Murat MANAV:

gereksiz olan sensin

yanıt1
yanıt0
Sevda Gül :

Gereksiz varsa o da siz kibirli vatan hayinleridur. Dünya 5 den büyükdür!!!!

yanıt1
yanıt0
Hamit Gündoğdu:

Ben bu adamı sevdim. Donuk bir kişilik değil. Misafir misafirdir ayrım yapmaz Türk milleti bir adım gelene iki adım atmak geleneğimizdendir. Hoş gelmiş hoş duygular bırakarak gitmiş. Ama bir alacağımız var sizi ziyaret ettigimizde anlayacaksınız. Bizde espri yapmasını seve bir milletiz. Bir Nasrettin hoca veya Temel fıkrası bile yeterli olur.

50
8
yanıtYanıtla
Ahtürkiyemah:

Burak kaç tanesi Kıbrısı tanıdı

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title